Ginofey
Image default
Aanbiedingen

LED E14 LAMPEN

Met behulp van LED lampen hebben we zo veel voordelen, dat hun prijs op het moment van aankoop vaak een kleine investering is, is voor de meeste huishoudens een wisseling van nuttige apparaten. Het meest voor de hand liggende voordeel is zijn zeer laag verbruik in energie, waardoor het de meest energie besparende vorm van verlichting is op de markt. Een ander belangrijkste voordeel ten opzichte van andere vormen van energiebesparende lampen is de lange levensduur die deze lampen hebben. Volgens fabrikanten, hebben LEDs naar verwachting ten minste een levensduur van 25000. Dat is ongeveer drie keer langer dan een CFL-lamp. LED verlichting hebben een breed scala van kleuren, straal hoeken en helderheid, en zijn voordelige eigenschappen staan ons toe om ze te gebruiken op verschillende gebieden, maar ook zijn er een paar dingen best te voorkomen. Dus wat zijn de dos en don’ts met LED E14 naast de reguliere voordelen?

LED E14 lampen zijn beschikbaar voor laagspanning systemen. Aangezien laagspanning LED verlichting enigszins verschillende eisen heeft, zullen we hier alleen netspanning LED’s, bespreken aangezien deze lampen de meest gebruikte zijn in huishoudens. Dus wat zijn de voor de hand liggende voordelen van LED’s voor het lichtnet? Aangezien ze met de regelmatige hulpstukken, zoals E27, E14, GU10 of B22 komen, B15 is het zeer gemakkelijk uw oude lampen te vervangen met LEDs. Eerst altijd uw lichten uitschakelen, en verwijderen, vervolgens de oude lamp linksom draaiden. Zodra u de LED lamp in zijn plaats heeft gestoken, draai hem dan met de klok mee zo ver als je kunt.

LED lampen zijn niet gevoelig voor het schakelen, zodat wanneer geplaatst, u deze aan en uit kan doen zo vaak als u wilt. De LED-diodes zijn gevoelig voor warmte, maar ze zijn niet zo gevoelig voor koude, dus als je een gloeilamp bijvoorbeeld buiten uw huis of op de veranda heeft, kan je deze gemakkelijk vervagnen. LED  E14 lampen zijn beschikbaar met verschillende IP-ratings (IP-rating geeft de mate van bescherming weer tegen objecten en water). LED E14 verlichting met IP waardering van meer dan 54, zijn ook geschikt voor gebruik in vochtige plaatsen. Ook krijgen ze direct hun volledige helderheid, dus u hoeft niet hoeft te wachten om te gaan werken in de ruimte die zij verlichten. LED schijnwerper zijn ideale oplossingen voor het lezen, bijvoorbeeld aan de ene kant omdat hun licht directioneel is, zij zijn verkrijgbaar met smallere lichtbundel hoeken, en ook vooral omdat in tegenstelling tot andere soorten energie besparende verlichting, ze helemaal niet flikkeren. Dit maakt het ook de gezondste lichtoplossing van de markt.

Er zijn een aantal dingen die je bij gebruik bij het lichtnet aandacht moet schenken. LED E14 zijn zeer helder en directe lichtbronnen, dus voorkomen het direct kijken naar wanneer ze zijn ingeschakeld. Als uw LED-diodes onthuld worden, raak ze zo weinig mogelijk aan, aangezien het natuurlijke vet van de menselijke huid stof zal aantrekken en de helderheid doet verlagen. De beste oplossing is om LED lampen te kopen met een glasdeel ter bescherming van de diodes uit stof.

Voor meer info : http://www.leds-depot.be/