Ginofey
Image default
Aanbiedingen

Uw interieurproject professioneel laten fotograferen?

Interieurfotografie voor architecten en interieurbouwers

Het vastleggen van een mooi nieuw interieur lijkt eenvoudig. Iets wat mooi en nieuw is kan immers alleen maar mooi op de foto komen toch? Niets is echter minder waar. Een slechte foto van zo’n mooi interieur valt des te meer op. Een goede interieurfoto laat niet alleen zien waar het om gaat, maar is ook als foto interessant om naar te kijken. Een goed interieurfoto houd de beschouwer langer vast en motiveert hem of haar verder te kijken. Goede interieurfotografie is dus een essentieel onderdeel om de doelstellingen van de marketingcommunicatie te bereiken.

Interieurfotograaf STUDIOVHF

Interieurfotograaf Fotograaf Vincent Hartman van STUDIOVHF fotografeert zakelijke interieurs door heel Nederland in opdracht van architecten, ontwerpers, interieurbouw bedrijven, afbouwbedrijven, projectinrichters en toeleveranciers van de interieurbranche.

Voor Ecophon akoustische plafondsystemen deden wij de interieurfotografie van het verbouwde gemeentehuis te Oldebroek. Verfrissend is het om het plafond nu eens niet weg te laten in een overzichtsfoto van een interieur, maar extra accent te geven door een laag camera standpunt en positie ten opzichte van de diagonale lijnen. Wat dat betreft is de aanpak weer heel anders als voor opdrachtgevers in de meubelbranche en interieurbouw, waar het meer om de relatie tussen de verschillend interieur elementen gaat.

Interieurfotografie

Interieurfotografie begint met een zoektocht naar het ideale camerastandpunt om de driedimensionale ruimte spannend en compositorisch interessant op de foto te krijgen. Een interieur vertalen naar de ‘rule of thirds’, rekening houdend met diagonale lijnen, horizontaal perspectief en het in stand houden van verticale lijnen is geen sinecure. Daarbij komt nog de aanwezigheid van verschillende lichtbronnen met ieder hun eigen kleurspectrum en intensiteit.

Interieurfotograaf Vincent Hartman van STUDIOVHF gaat ook graag uw uitdaging aan! Bekijk het portfolio en neem contact op voor meer informatie.