Ginofey
Image default
Adverteren

Vazen: niet alleen voor bloemen

Vazen zijn tegenwoordig niet meer uit het Nederlandse huishouden te denken. Ze zijn immers essentieel om een stijlvol en comfortabel huis te creëren. Wat mensen echter vaak niet bedenken is dat bloemenvazen ook heel handig gebruikt kunnen worden om andere voorwerpen in te stoppen, afgezien van bloemen. Denk bijvoorbeeld aan kunsttakken of siersteentjes met daarop beeldjes die passen bij het jaargetijde. Onwijs leuk als decoratie voor in je huis. Maar je kan ook bijvoorbeeld denken aan het stoppen van bepaalde kruiden in een vaas, er zijn mensen die hun vazen hiervoor gebruiken en ze als sierdecoratie in de keuken zetten. Met bloemenvazen kun je bijna alle kanten op, met slechts wat creativiteit van jouw kant en onze mooie producten zorg je binnen no-time voor een geweldige sfeer in huis.

Vazen: vier de jaargetijden

Met vazen kun je elk jaargetijde in huis halen. Het is gewoonweg ontzettend leuk om continue te spelen met bepaalde accessoires, die passen in je gekochte vaas. Kruip in de huid van het seizoen en versier je vaas met bijvoorbeeld eikeltjes en mooie kaarsen, die passen bij de herfst. Of sla een hele andere richting op tijdens de lente en ga voor een paasvaas: gele steentjes en paastakken. Ga voor de zomer met mooie zomerse bossen en laat jouw huis stralen.

Vazen online bestellen

Benieuwd geworden naar ons brede assortiment aan vazen? Bekijk dan gauw de webshop van Flowertools en bestel vandaag nog de mooiste bloemenvazen. Voor 15:00 besteld, betekent al de volgende werkdag in huis! Zo geniet u binnen de kortste keren van de mooiste vazen. Geen zin om verzendkosten te betalen over jouw bestelling? Als je bestelling boven de 50 euro is, betaal je geen enkele verzendkosten. Dat is onze service. Heb je een bestelling onder het minimum bedrag en geen zin om verzendkosten te betalen? Haal dan jouw bloemenvazen op bij onze locatie in Utrecht.

Voor meer info : http://flowertools.nl/vazen/