Ginofey
Image default
Alarmsysteem

Houd tabbladen bij tieners met Smart Home Technology

Houd tabbladen bij tieners met Smart Home Technology

Vijftig jaar nadat het TIME-magazine een bericht verspreidde over Amerikaanse tieners, is het duidelijk dat sommige dingen niet zijn veranderd.

De rebellie, gewoonten en interesses uit het profiel van 1965 zijn nog steeds aanwezig, maar “met een moderne draai.” Van het luisteren naar controversiële muziek tot het plannen van een universiteit, tieners worden nog steeds geconfronteerd met dezelfde uitdagingen als een halve eeuw geleden.

De moderne draai? Het internet. Tieners zijn meer dan ooit verbonden met de buitenwereld en risico’s verbonden aan internet en sociale media kunnen de fysieke veiligheid van uw tiener bedreigen.

Naarmate uw tiener meer onafhankelijkheid nastreeft, kan beveiligingstechnologie thuis hem of haar ertoe aanzetten slimme keuzes te maken. Wat nog belangrijker is, het zal je meer gemoedsrust geven in de wetenschap dat je tiener veilig is.

Smart Home-apparaten voor tieners

Hier zijn enkele van de apparaten die u kunt installeren om uw tiener veilig te houden, en hem of haar verantwoordelijk te houden, bij u thuis.

  • Videobewaking: terwijl uw tiener misschien oud genoeg is om alleen thuis te blijven, kunt u met videomonitor altijd inchecken wanneer u dat nodig acht. Plaats binnen- en buitencamera’s bij de voordeur en in de woonkamer, kelder en andere gemeenschappelijke ruimtes. Als je tiener vrienden heeft, vertrouw dan op video-feeds op afstand om de tabbladen bij te houden terwijl je geniet van een date-avond of laat werkt.
  • Met realtime meldingen ontvangt u updates van uw telefoon bij huishoudelijke activiteiten, zoals wanneer de voordeur wordt geopend, om altijd te weten wie uw tiener bij u thuis uitnodigt.
  • Het plaatsen van camera’s in de slaapkamer of badkamer van uw tiener wordt echter afgeraden. Tieners zullen uw bereidheid waarderen om hun individualiteit en privacy te respecteren, terwijl ze toch de veiligheid van het huishouden nauwlettend in de gaten houden.
  • Sensoren: sommige delen van uw huis zijn privé voor u en uw echtgenoot, of zelfs sterk beperkt voor uw kinderen. Voorbeelden hiervan zijn uw medicijnkastje, pistoolkluis of waar u volwassen dranken bewaart.

Volgens het Nationaal Instituut voor Alcoholmisbruik en Alcoholisme “hebben veel jongeren gemakkelijk toegang tot alcohol … in veel gevallen hebben jongeren toegang tot alcohol via familieleden of vinden ze het thuis.”

In gebieden die strikt verboden zijn, installeert u sensoren op deuren en kasten om ervoor te zorgen dat tieners de grenzen niet verleggen. Sensors sturen een onmiddellijke melding naar uw mobiele telefoon als uw tiener of een van zijn vrienden probeert toegang te krijgen tot een beperkte zone.

Alarm- en slotbediening: in een haast om een ​​muziekles of een honkbaltraining te maken, vergeet je tiener misschien dat hij je huis op slot doet. Installeer slimme sloten en een alarmsysteem om ervoor te zorgen dat uw huis te allen tijde veilig is. Mobiele herinneringen waarschuwen u en uw tiener wanneer uw huis leeg en onbeveiligd is. Gebruik de mobiele app om te vergrendelen en bewaak uw beveiligingssysteem op afstand.

Werk samen met je tiener om hen te helpen begrijpen wat hun rol is bij het veilig houden van het huishouden. Benadruk het belang van het instellen van sloten en het onderhouden van uw alarmsysteem om uw huis te beschermen tegen diefstal of ongewenste bezoekers.

Het Smart Home-gesprek starten

Je tiener zal misschien niet meteen het idee van slimme technologie bij jou thuis opdoen. Volg de onderstaande tips om het gesprek te begeleiden en te helpen bij wederzijds begrip over veiligheidsnormen bij u thuis.

Houd communicatielijnen open. Begin een gesprek over de voordelen van slimme huistechnologie. Vertel hoe bewaking en beveiliging van huishoudens van invloed kunnen zijn op de beslissingen of het gedrag van uw tiener en laat hen hun gedachten uiten.

Ga de discussie aan over de waarde van veiligheid. In tegenstelling tot wat uw tiener misschien denkt, gaat uw slimme thuissysteem niet alleen over hen. Help hem of haar te begrijpen dat slimme huistechnologie uw hele gezin beschermt tegen ernstige noodsituaties zoals diefstal, koolmonoxide en vuur.

Profiteer van zijn of haar technische smarts. Je tiener is waarschijnlijk erg bekend met slimme telefoontechnologie. Laat hem of haar je helpen met het navigeren door de nieuwe slimme mobiele thuisapplicatie. Door uw tiener te betrekken bij het implementatie- en monitoringproces, hebben zij het eigendom om uw gezin veilig te houden.

Een slim huisprogramma, ondersteund door mobiele bewaking en controle, zal uw hele gezin meer comfort en veiligheid bieden.

Gebruik slimme thuistechnologie om communicatielijnen met je tiener te openen, een standaard voor transparantie vast te stellen en moedig ze aan om slimme keuzes te maken.

Voor meer info : https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag