Ginofey
Image default
Auto

Hoe vind je de beste deal voor je bedrijfsauto als zzp’er?

Veel zzp’ers willen graag een mooie bedrijfsauto. Want bestellingen rondbrengen of bij klanten langs voor een klus in je eigen auto is vaak niet handig. Je kunt je spullen niet goed vervoeren, je vrouw klaagt omdat zij de auto ook nodig heeft. Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar een mooie bedrijfsauto van de zaak. Zo eentje waar je de naam van je bedrijf op laat zetten en waar je trots als een pauw mee rondrijdt. Veel zelfstandigen kiezen in dit geval voor auto leasen zzp. Dit is een vaak voordeligere constructie dan wanner je de auto zelf moet aanschaffen. Je kunt namelijk een grote investering achterwege laten en er zo voor zorgen dat je kapitaal in je bedrijf houdt.

De beste deal vind je online

Stel je bent op zoek naar een Mercedes Vito. Dit vind je de meest geschikte auto voor jouw bedrijf. Deze auto heeft een royale laadruimte en heeft daarnaast de zakelijke uitstraling waar jij naar op zoek bent. Dan wil je dus de beste deal voor Mercedes Vito lease. Die vind je door online de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit doe je online natuurlijk heel eenvoudig. Voer de gegevens in zoals het gemiddeld aantal kilometers per jaar en de periode waarvoor je de auto wilt leasen. Daar komt dan vanzelf een bedrag uit en die bedragen kun je eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit gaat veel sneller dan bij alle bedrijven langs gaan. Langs gaan is natuurlijk wel aan de orde als je een proefrit wilt maken voordat je beslist.

De voorwaarden zijn vrijwel overal gelijk

Het gaat meestal puur om de prijs die je maandelijks moet betalen. Je zult merken dat de voorwaarden vrijwel overal gelijk zijn. Bij de prijs zijn zaken als afschrijving, verzekering, wegenbelasting en onderhoud en reparatie inbegrepen. Brandstof is vrijwel altijd buiten de leaseprijs gehouden. Wel geldt een maximum aantal kilometers dat je per jaar mag rijden. Het is dus belangrijk vooraf te bepalen hoeveel kilometers je jaarlijks denkt te gaan rijden.

Voor meer info : https://www.autoleasenzzp.nl