Hyundai private lease: de verschillen tussen zakelijk en private

Tegenwoordig koopt u vaak geen auto meer voor uw werk of privé, maar huurt u een auto, bijvoorbeeld met private lease van een Hyundai of Seat. Dat noemen we leasen. Zakelijk leasen is een begrip dat we dan ook al jaren kennen. U kunt bijvoorbeeld een Hyundai of Seat leasen. Een nieuw begrip is echter private lease. Private lease houdt in dat u diezelfde Hyundai of Seat ook voor privégebruik kunt huren. Het verschil is met name fiscaaltechnisch. Bij zakelijke lease krijgt u de auto van de zaak en wordt de auto door de Belastingdienst soms als inkomen gezien. Bij private lease van een Seat of Hyundai betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto en verder niets.

Hyundai en Seat private lease steeds populairder

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor het leasen van een auto; het kan bijvoorbeeld met de private lease van een Hyundai of de private lease van een Seat. Steeds vaker verkiest men het leasen van een auto boven het kopen van een auto. Wat houdt private lease dan precies in? U huurt hierbij een auto voor een langere periode voor privégebruik. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Dit is uw lease-abonnement. Wanneer het leasecontract afloopt, levert u de auto weer in bij de dealer waar u deze heeft gehaald. Private lease is populair omdat het goedkoper is dan het kopen van een auto wanneer u de auto maar voor een korte tijd nodig heeft of wanneer u niet vaak autorijdt. Populaire auto’s voor private lease zijn Hyundai en Seat.

Private lease Seat en Hyundai: mogelijke uitbreidingen op lease abonnement

Wilt u een maandelijks bedrag betalen voor het leasen van een auto, dan kiest u voor private lease van een Hyundai of Seat. Daarin is de wegenbelasting en een schadeverzekering inbegrepen. Daarnaast krijgt u vaak ook gratis onderhoud, reparaties of schadeherstel voor het bedrag dat u bepaalt. Zelfs internationale pechhulp en vervangend vervoer bij onderhoud krijgt u er vaak bij als u een leaseabonnement afsluit. Bovendien kunt u vaak zelf kiezen hoeveel u wilt betalen per maand op basis van de kilometers die u gemiddeld aflegt. Wanneer u minder rijdt, kunt u vaak kiezen voor een goedkoper abonnement. Dat maakt private lease van een Hyundai of Seat zeer aantrekkelijk.

Voor meer info : http://vanderlindengroepleasing.nl/