Een geschikte drukkalibrator voor het bedrijfsleven en de industriële sector

Een geschikte drukkalibrator voor het bedrijfsleven en de industriële sector. Dat is wat toonaangevend merk als Fluke voor u kan betekenen. Met een bekend merk van een infrarood camera, drukkalibrator en warmtebeeldcamera weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bekende merken van dit soort apparatuur zijn bijvoorbeeld Fluke, Additel en General Electric. Fluke is wereldwijd marktleider in de productie, het onderhoud en de distributie van diverse test- en meetinstrumenten en de software voor deze instrumenten. Een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infra roodcamera van Fluke en andere topmerken vindt u in het assortiment van LHM Instrumentation. Bij deze Belgische onderneming vindt ook u ongetwijfeld de apparatuur die u nodig heeft.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

Welke cursus kiest u? Gaat u voor de beginnerscursus ‘Aan de slag met thermografie’ of voor gevorderdentraining? Bij LHM Instrumentation kunt u trainingen of seminars volgen voor het gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infrarood camera. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Specialisten hebben de mogelijkheid om hun kennis bij te spijkeren tijdens een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Infrarood camera, warmtebeeldcamera en drukkalibrator huren

Wilt u zo snel mogelijk de warmteverliezen van een gebouw kunnen onderzoeken? Huur dan een warmtebeeldcamera. Mocht u een infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator slechts sporadisch nodig hebben, dan kunt u deze apparatuur ook huren. Zodoende hoeft u niet de volledige aanschafkosten te betalen voor het instrument dat u nodig heeft. Dat geld kunt u vast en zeker ergens anders beter voor gebruiken. Bij LHM Instrumentation kunt u kiezen uit een ruime collectie van apparatuur voor meten, controleren en kalibreren. Deze kunt u net als een infrarood camera en een drukkalibrator tegen een aantrekkelijke prijs huren bij een specialist met een uitstekende service.

Voor meer info :