Ginofey
Image default
Dienstverlening

Meer tijd voor de praktijk met de scooter theorie in 1 dag

Ben je van plan een scooter te gaan kopen om jezelf mobieler en flexibeler te maken? Dan moet je er wel aan denken dat je hier een rijbewijs voor nodig hebt. Wanneer je al in het bezit bent van je autorijbewijs, dan heb je daar standaard een scooterrijbewijs, namelijk AB, bijgekregen. Je hoeft dan geen examen meer hierin te doen. Maar heb je nog geen rijbewijs voor een auto, dan dien je wel een rijbewijs voor dit voertuig apart te behalen. Daarbij hoort dat je een examen voor je theorie moet afleggen. Hier is het mogelijk om je verplichte scootertheorie in 1 dag te behalen, waarna je gerust verder kunt met het volgen van de praktijklessen, waarna een examen volgt die je wel of geen groen licht geeft voor het behalen van het rijbewijs en het zelfstandig rijden op de weg.

Een uitkomst

Het scooter theorie in 1 dag behalen is natuurlijk een uitkomst! Zo hoef je niet meer uren te gaan blokken en te gaan leren in dat dikke boek en heb je binnen de kortste keren het papiertje in handen. Je kunt dan lekker zelfstandig de weg op en hoeft geen rekening meer te houden met anderen. Zo Gezegd zo gedaan. Boek een cursus bij deze aanbieder en krijg in een dag uitleg over alles wat je moet weten om het examen te halen. Aan het einde van de uitleg van de gehele dag, ga je gelijk het examen afleggen. Alle informatie zit nu nog vers in je hoofd.

Starten

Nadat je het scootertheorie in 1 dag hebt behaald, ga je weer verder met de praktijklessen, of ga je daar mee van start. Je hebt nu de juiste kennis die je nodig hebt en kunt dit vervolgens weer gaan toepassen in het verkeer. Denk aan het lezen van de verkeersborden en het herkennen van gevaar dat dreigt op de weg. Zo kan je veilig rijden op je scooter.