Geniet van goede koffie met een professionele koffiemachine

De focus van veel bedrijven ligt op het tevreden maken en houden van de klant. Maar deze tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland het belangrijk vindt om de dag te starten met een lekkere sterke kop koffie. Een sterke en lekkere kop koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Weten welk apparaat past bij uw omgeving en werksfeer? Lees dan deze blog.

Koffiebonen, zit daar verschil tussen?

Het perfecte apparaat voor op het werk gevonden? Dan zijn ook de bonen nog van belang, die zorgen namelijk voor de intense smaak. Er zijn twee populaire bonen, namelijk Arabica en Robusta. De boon van Arabica heeft een groter formaat en een andere kleur dan de Robusta boon. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het grootste verschil tussen de twee, is toch wel de smaak. Smaak is persoonlijk. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac biedt daarom biologische Arabica bonen aan voor uw koffiemachine. Zo kunt u altijd een lekkere kop koffie bieden aan uw medewerkers en klanten. 

Wat moet een koffiemachine aankunnen?

U heeft besloten dat er nieuwe koffiemachine op het werk moet komen. Dan moet u aan een paar dingen denken.Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk dus aan het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Vindt u het toch nog lastig om op deze manier de juiste keuze te maken? Deac helpt u hier graag bij. 

 

Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

Voor meer info : https://deac.nl/