Ginofey
Image default
Gezondheid

Wat zijn de oorzaken van een laag libido bij mannen

 

Wat is de Oorzaak laag libido mannen

Wat is eigenlijk de oorzaak voor een laag libido bij mannen. Natuurlijk is het belangrijk om de oorzaak van je libido probleem eerst in kaart te brengen alvorens je het op kunt lossen. Gelukkig bent u echt niet alleen, er lopen enkel in Nederland ongeveer 800.000 mannen rond tussen de 25 en 45 met een extreem laag libido. Deze mannen doen het daardoor ook vrijwel nooit.

 

Mogelijke oorzaken voor een laag libido bij mannen:

Mannen kunnen heel stoer zijn maar als het aankomt op intimiteit kunnen ze heel erg onzeker zijn. Hierdoor wil het bij een groot deel van deze mannen niet goed lukken waardoor ze succesvolle relaties, liefde en geluk mislopen. Deze mannen zonderen zich eigen af en komen in een neerwaartse spiraal betreffende hun mannelijke libido. Kortom onzekerheid vormt de grootste oorzaak van een laag libido.

Stres en het drukke bestaan kan ook een hoofd oorzaak vormen. Bekijk het eens vanuit dit perspectief. Je bent een gelukkig getrouwde man met 2 kinderen. Doordat jullie beide een drukke baan hebben komt er qua intimiteit maar weinig in praktijk meer aan het bod. Hierdoor verandert je verlangen en groeit een stil onbesproken verlangen. Ook je vrouw zal dit zelfde proces ondergaan en haar vrouwelijke libido zal ook dalen. Doordat het libido bij dit stel daalt, kom het stukje frustratie, onzekerheid in combinatie met lust op een verkeerde manier tot uiting. Je zult vaker nee zeggen tegen elkaar terwijl je eigenlijk dolgraag wilt, je zondert je op liefdes gebied af.

 

Hoe los ik het lage libido voor mannen op?

Onze aanpak is om een libido stimulans te hanteren. Zo zijn er diverse libido pillen en tabletten. Deze hulp middelen zorgen ervoor dat je beter in de stemming komt en dat je lichaam alle prikkels veel heftiger aan gaat voelen. De libido stimulans helpt jou in feite om weer lief te hebben.

Probeer het daarom gewoon eens uit, steeds meer mannen, vrouwen en stellen zien het gewoon als een extra toevoeging aan hun liefdesleven, niks om je voor te schamen dus.

Libido pillen kun je middels Libido XL veilig online bestellen.

 

Voor meer info : http://www.libidoxl.nl/oorzaak-laag-libido/

Gerelateerde artikelen

Een betere houding

Pijn in je mond

Kauwkettingen, het ideale hulpmiddel voor kinderen