Een bedrijfsuitje die zorgt dat niemand aan de zijlijn staat

Het maakt niet uit waar je, je bedrijfsuitje wilt houden. Overal en in elke binnenstad kan er wel teambuilding activiteiten gehouden worden. Dit is ook eigenlijk harstikke logisch, want overal en in elke binnenstad is wel iets te beleven of te zien. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Een bedrijfsuitje moet leuk zijn voor iedereen

Een bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten horen collega’s dichter bij elkaar te brengen. Niets is dan ook zo vervelend wanneer er bepaalde personen helaas niet mee kunnen doen. Bij Neverrest is dit niet het geval: een bedrijfsuitje is bedoeld voor iedereen. Tijdens veel bedrijfsuitjes zie je vaak dat een deel van de groep niet helemaal mee doet. Of ze moeten wachten op andere teams, of ze hebben er geen zin in. Het is daarom de kunst om een bedrijfsuitje te ontwikkelen, dat ervoor zorgt dat iedereen meedoet en dat het leuk is voor iedereen. Hiervoor zijn verschillende ingrediënten nodig. Het uitje moet draaien om een spannend verhaal waarbij iedereen meegenomen wordt; niet alleen de meest aanwezige deelnemers. Iedereen heeft een rol en daardoor is het voor iedereen leuk.

Een bedrijfsuitje waarbij realiteit en fictie door elkaar heen lopen

Teambuilding activiteiten horen spannend te zijn, wanneer je een bedrijfsutije houdt is het dan ook de bedoeling dat iedereen een leuke dag heeft. Dit kan gedaan worden aan de hand van diverse spellen en andere activiteiten. Al deze aspecten vindt u terug in het bedrijfsuitje “The Game” van Neverrest. Hierin komen nog veel meer aspecten terug. Namelijk een verrassende mix van verbazing, ambitieuze uitdaging en zelfs een snufje paranoia. Tijdens The Game lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen, en dat is wat het zo spannend maakt. De groep voelt dat ze in de gaten gehouden worden… Maar door wie? En waarom? Tijdens interactieve activiteiten zal het mysterie ontrafeld worden. Hoe beter de teams samenwerken, hoe beter de activiteiten verlopen. En dat is natuurlijk alleen maar goed voor de teambuilding.

Voor meer info :