Een reis met Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: reistijden

Verschillende bezienswaardigheden in de soorten seizoenen tijdens Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie. In Afrika worden de seizoenen verdeeld in drie seizoenen: het droge seizoen, overgangsseizoen en het groene seizoen. Gedurende maanden december tot maart bestaat er de kans op hevige regenvallen, dus houdt u rekening met het inplannen van de reis. Safari’s zijn het leukst in de droge periodes, maar ook in het regenseizoen worden er trips geregeld, dan is het juist spectaculair om een safari per boot te doen, omdat de meeste wegens dan slecht bereikbaar zijn.

Een reis tijdens Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: actief en avontuurlijk

Bent u actief en avontuurlijk, dan zijn landen zoals Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie uitstekende bestemmingen om op vakantie te gaan. Wat bieden deze landen dan? Deze landen staan bekend om de prachtige wandelsafari’s in de pure wildernis. Tijdens deze safari’s kunt u genieten van wilde dieren, dit gebeurt wel onder begeleiding van de beste rangers van Afrika. Geen zin om door de wildernis te lopen? Zambia biedt ook een aan om een safari te beleven per kano. U gaat vaart hier over de bekende Zambezi rivier, waar u kunt genieten van Mana Pools en Lower Zambezi N.P. met op de achtergrond prachtige bergketens.

Een reis tijdens Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: gezinsvakantie met reisgids

Wat is er leuker dan genieten met het hele gezin? Zambia vakantie en Zimbabwe vakantie zijn uitstekend geschikt om samen met het gezin door te brengen. Het is doorgaans niet gebruikelijk om te reizen met een gids, mits u met grotere groep reist. Tijdens de vakantie wordt u begeleidt  door gekwalificeerde en passievolle rangers. Interesse om een met een huurauto te reizen? Dan is Zimbabwe een meer geschikte bestemming dan Zambia, dat heeft te maken met de wegens in Zimbabwe over het algemeen veel beter zijn dan in Zambia.

Voor meer info : http://www.oryxtravel.nl/