Ginofey
Image default
Winkelen

Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op het gebied van beveiliging, Jaggs Alarm bied zowel losse componenten als pakketten aan die u kunt samenstellen en waarbij u zeker weet dat het systeem werkt.

Alle systemen van Jaggs Alarm zijn betaalbaar en van de hoogste kwaliteit. Het assortiment van Jaggs Alarm bevat vele verschillenden componenten en systemen zoals een draadloze eminent alarmsysteem. Alle systemen kunnen vooraf door Jaggs Alarm voorgeprogrammeerd worden als u dit wilt.

Veel van Jaggs alarmsystemen zijn draadloos en dat heeft vele voordelen, zo zijn voor deze alarmsystemen geen bekabeling nodig waardoor het systeem vrijwel onzichtbaar is en makkelijk te installeren is. Ook is een draadloos systeem makkelijk uit te breiden en overal vandaan in de gate te houden. Veel draadloze systemen werken via wi-fi waardoor je altijd en overal in contact staat met je systeem.

Het Eminent Draadloze GSM Alarmsysteem is prima geschikt om uw woning of kantoor mee te beveiligen. Dit unieke alarmsysteem werkt via het GSM netwerk waardoor het systeem zeer betrouwbaar is. Ook is het systeem voorzien van een back-up batterij zodat het alarm werkt als de stroom uitgevallen is. Het Eminent alarmsysteem bedien je via een afstandsbediening, via het (bijgeleverde) paneel, via een RFID tag of met de speciale Eminent Alarm Applicatie die beschikbaar is voor iOS en voor Android. Een eminent alarmsysteem is al te koop voor 219 euro.

Voor meer info : http://www.jaggsalarm.nl