De beste opslagruimte van Utrecht!

Twee jaar geleden waren wij opzoek naar een opslagruimte in Utrecht. Al snel zijn wij ons gaan oriënteren op alle verschillende mogelijkheden. Eerst zijn wij gaan kijken naar meest betrouwbare aanbieders. Ook speelde de prijs een grote rol in onze zoektocht. Na veel verschillende opslagruimtes te hebben overwogen, zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij de Opslagman in Utrecht.

Een vertrouwd gevoel bij deze opslagruimte in Utrecht

Een van de dingen die ons trok bij deze opslagruimte in Utrecht, waren de vele voordelen. Zo konden wij altijd bij onze spullen, dag en nacht. Maar wat ons uiteindelijk echt over de streep trok, was toch wel een bezoekje aan de Opslagman. Bij binnenkomst kregen wij direct een ontzettend vertrouwd gevoel. Je voelde dat de mensen hier met respect omgingen met je eigendommen. Wij wilden namelijk eigendommen met een hoge emotionele waarde hier laten opslaan, maar deze natuurlijk ook weer in goede staat terugkrijgen. De persoonlijke aandacht die wij kregen bij de Opslagman, hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat wij met een gerust hart onze spullen hier achterlieten.

Alleen maar lof

Wij hebben alleen maar lof voor deze opslagruimte in Utrecht. Op een gegeven moment kregen wij namelijk een probleem. Wij hadden een relatief kleine opslagruimte gehuurd, maar wilden later nog meer spullen opslaan. Uiteindelijk bleek dat dit niet paste en na overleg met de Opslagman, konden wij gewoon kosteloos van opslagruimte wisselen! Echt, ik heb alleen maar lof voor de Opslagman! Wel moet ik eerlijk bekennen dat wij in eerste instantie nog wat achterdochtig waren. De lage prijs in combinatie met al die service en voordelen, wij vroegen ons af of dit niet ‘’te mooi was om waar te zijn’’. Achteraf gezien was onze achterdochtigheid helemaal nergens voor nodig! De Opslagman heeft alles gewoon ontzettend goed geregeld en kan hierdoor de beste opslagruimte van Utrecht aanbieden!

Gewoon doen!

Mocht u nu denken: ‘’ik zit eigenlijk wel in een zelfde soort situatie’’? Dan kan ik u één ding aanraden: gewoon doen! Bij de Opslagman ben je altijd van harte welkom en wordt alles netjes uitgelegd, ook worden de mogelijkheden besproken en is er tijd voor al je vragen. Als ik u was, zou ik gewoon een keer langsgaan en, net als wij, verliefd worden op de kwaliteit en service van de Opslagman!

Voor meer info :