Ginofey
Image default
Woning en Tuin

Online vindt u meer informatie over onze prefab woningen

Heeft u een mantelzorgwoning nodig? Dan heeft het nieuws u vast bereikt dat hiervoor de regels versoepeld zijn sinds 1 november 2014. Het is een stuk makkelijker om zo’n woning op uw achteraf te laten bouwen. Wel is het natuurlijk belangrijk om in de gaten te houden dat de regelgeving alleen veranderd is, dit betekent dus niet dat er helemaal geen regels meer zijn. Lees u hierover goed in op http://www.prefabwoning.net/. Op de website vindt u niet alleen uitgebreide informatie over prefabwoningen, maar ook over de nieuwe regels die gelden voor een woning die als bestemming de mantelzorg heeft. 

De juiste woning laten neerzetten

Een woning laten neerzetten is niet zo simpel, maar u kunt het uzelf wel een stuk eenvoudiger maken door te kiezen voor een woning van de website. Niet alleen worden deze huizen een stuk sneller neergezet, maar ook bent u er veel minder geld voor kwijt. Dit is natuurlijk wel zo prettig, zeker als u een tweede huis laat bouwen. Woningen zijn tenslotte niet goedkoop. Het bouwen is duur, maar ook voor het onderhoud moet u natuurlijk het nodige geld opzij zetten. Het is belangrijk om hier van tevoren rekening mee te houden.

Onze combinatie van houtskeletbouw en containerwoning is goud! We zorgen hiermee voor een enorme mooie en luxe uitstraling maar toch is de bouw veel goedkoper als de traditionele bouw. De constructie is enorm sterk en gaat enorm lang mee net zo lang als de bouw met beton. Zeecontainers zijn gemaakt om de zwaarste omstandigheden te kunnen overleven.

Voor meer info : http://www.prefabwoning.net/