Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

Bouwkundige keuring Keuringshuis

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw (aan te kopen) woning

Bouwtechnische keuring woning of bouwkundig onderzoek? Heeft u na lang zoeken eindelijk de woning gevonden van uw dromen? Laat dan eerst een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring (bouwinspectie / technische keuring huis) uitvoeren, voordat u het huis gaat kopen. U kunt uzelf behoorlijke tegevallers besparen. Keuringshuis.nl is een bouwkundig adviesbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn. Een bouwinspectie van Keuringshuis geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de huidige staat van de woning waarin u geïnteresseerd bent.

Een bouwkundige keuring is een visuele inspectie om inzicht te verkrijgen in de onderhoudstoestand van een pand en de eventueel voorkomende gebreken en/of tekortkomingen. De bouwkundige keuring is een momentopname van de staat van een pand en geeft de situatie weer zoals deze door de inspecteur ten tijde van de inspectie is aangetroffen. Zo krijgt u een beeld van de eventuele kosten die gebreken aan de woning en direct noodzakelijk herstel met zich meebrengen. Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Ook een tussentijdse keuring is verstandig om de huidige staat van uw woning vast te stellen.

Waarom een bouwkundige keuring?

Met het kopen of verkopen van een woning is vaak veel geld gemoeid. Het kan lastig zijn om de financiering rond te krijgen. Ook kan het kopen van een huis andere haken en ogen hebben. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat de bouwkundige staat is van de woning. Op het oog relatief kleine gebreken, kunnen verstrekkende (financiële) gevolgen hebben. Met een bouwkundige keuring en bijbehorende rapportage krijgt u een duidelijk beeld van de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van een object. Verborgen gebreken, zoals lekkages of houtworm of houtrot, komen dan aan het licht. Hierdoor is het bouwkundig rapport ook uitermate geschikt om te gebruiken bij de onderhandelingen en worden de resultaten hiervan steeds vaker opgenomen als ontbindende factor in het voorlopig koopcontract. Het bouwkundige onderzoeksrapport geeft samen met het taxatierapport een objectief beeld van de waarde van het huis. Je kunt de gegevens uit het rapport bijvoorbeeld gebruiken bij onderhandelingen over de vraagprijs of voor een inschatting van te maken kosten voor onderhoudswerkzaamheden. Al met al een verstandige stap in de aanloop van een definitieve koop van een woning.

Ga naar de website van Keuringshuis bouwkundige keuringen –>

Voor meer info : http://keuringshuis.nl
Geplaatst in