Ginofey
Image default
Architectuur

Snel een externe kantoorunit nodig? Kies voor een schakelunit of een replacer unit

Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn waarom u snel een externe kantoorunit nodig gaat hebben. Wellicht staat er een ingrijpende verbouwing bij uw bedrijf op de planning en wordt het kantoor verbouwd. Of u merkt dat er te weinig ruimte op kantoor is om iedereen goed te laten werken. Wat uw situatie ook is, in beide gevallen biedt een kantoorunit in de vorm van een schakelunit of een replacer unit een fijne uitkomst.

Schakelunits kunnen tot en met drie hoog worden gestapeld

Gaat u graag de hoogte in en zoekt u naar extra kantoorruimte voor een paar verdiepingen, dan heeft u veel baat bij schakelunits. Deze kunnen tot en met drie hoog worden gestapeld en zijn een van de meest innovatieve concepten die er vandaag de dag op de markt zijn. De units zijn gemakkelijk in onderhoud, flexibel, duurzaam en u bent minimale onderhoudskosten kwijt. Op het gebied van het ontwerp zijn en vele mogelijkheden. Denk hierbij aan een unit met keuken, een unit met sanitair en een unit met en zonder deuren. Zo is er ook voor de ruimte die u beschikbaar heeft een passende oplossing.

Replacer units voor op de bouwplaats

Heeft u voor uw bouwplaats extra kantoorruimte nodig, dan biedt een replacer unit een prettige uitkomst. U kunt hierdoor ongestoord de administratie doen of andere werkzaamheden op kantoor uitvoeren. De replacer units zijn geschikt voor grote groepen en kleine groepen en er kunnen uiteraard ook sanitaire voorzieningen worden verwerkt. Gaat het om een groot project waar werknemers ook dienen te verblijven? Dan kunt u kiezen voor een replacer unit met een slaapgedeelte, badkamer en leefgedeelte. Hoe zit u uw ideale en tijdelijke kantoorruimte voor u?

Gerelateerde artikelen

Uw interieurproject professioneel laten fotograferen?