Ginofey
Image default
Auto's en Motoren

Dromen over motorrijden? Eerst samen met Gelijk Geslaagd je theorie halen!

Ben jij al aan het dromen van de mooiste tochten die jij aan het maken bent op je motor? Maar zijn dromen helaas nog steeds bedrog want ben je nog helemaal niet in het bezit van het motorrijbewijs? En is dat vooral te wijten aan het feit dat je het motor theorie examen nog steeds moet afleggen? Of heb je al eens meegedaan aan het examen maar heb je het helaas niet gehaald? Wij, het team van Gelijk Geslaagd, weten als geen ander hoe lastig het theorie examen kan zijn. En hoe graag jij het zo snel mogelijk zou willen halen zodat je eindelijk het motorrijbewijs kunt gaan halen.

Gelukkig voor jou kunnen we jou een handje helpen. Of eigenlijk wel een enorme hand. Hoe? Met onze theoriecursus motor, welke een duur heeft van slechts 1 dag. In 1 dag maken we jou helemaal gereed voor het theorie examen, welke jij dan ook dezelfde middag zal gaan maken én halen natuurlijk.

Rond de klok van 07u gaat onze theoriecursus van start, rond de klok van 14u zijn we onderweg naar het CBR. In de loop van de middag ben jij dus trotse eigenaar van het motor theoriecertificaat. Tijd zat om diezelfde dag nog een feestje te vieren omdat jij geslaagd bent!

Wat vragen we van jou?

We zouden het fijn vinden als je fit naar onze cursus komt. Omdat we aardig vroeg van start gaan is het dus aan te raden om de avond van te voren vroeg je mandje op te zoeken. Verder worden wij er blij van als jij je op een enthousiaste manier inzet tijdens de cursus.

Of je nu kiest voor de motortheorie Arnhem, motortheorie Nijmegen of motortheorie Amsterdam, er staat altijd een professionele, vrolijke en relaxte docent voor de groep. De docent gaat zijn uiterste best doen om jou de motortheorie aangeleerd te krijgen. Wanneer jij je leuk inzet gaat dit ook absoluut lukken!

https://www.gelijkgeslaagd.com/