Ginofey
Image default
Bedrijven

Bouw of verbouwing afgerond? Laat de schoonmaak over aan een professional

Heeft u net een verbouwing of renovatie gehad? Of wilt u de bouwketen gedurende de bouw schoonhouden? Laat dan de bouw schoonmaak over aan een professional. Een profesioneel schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat de bouwketen goed wordt schoongemaakt en dat de nieuwbouw klaar is voor oplevering. U kunt er voor kiezen om de schoonmaak zelf uit te voeren, maar een professioneel schoonmaakbedrijf biedt u meerdere voordelen. Lees snel verder als u meer wil weten.

Opleveringsschoonmaak

Aan het einde van een nieuwbouwproject wilt u natuurlijk dat de klant een zo mooi mogelijk resultaat ziet. Een schoonmaakbedrijf, zoals Lavos Reiniging, zorgt ervoor dat alle bouwstoffen, verfresten en andere rommel uit het pand zijn verdwenen. Zo pakken zij de gevels aan, de ramen, het sanitair en bijvoorbeeld de vloer. Op deze manier weet u zeker dat alles spik en span is voor de oplevering.

Schoonmaakonderhoud tijdens verbouwing

Ook tijdens de verbouwing is het mogelijk om een schoonmaakbedrijf in te huren. Een schoonmaakbedrijf zorgt er dan voor dat de vergaderruimtes, eettruimtes en andere plekken goed onderhouden worden. Zo hoeft u niet meer bang te zijn voor afval zoals, voedselresten, plastic of ongedierte. Een schoonmaakbedrijf, zoals Lavos Reiniging, kan in overleg met u (de opdrachtgever) afspreken om dit periodiek te doen op gezette tijden. Dit kan dagelijks, wekelijks of maandelijks zijn. Ook is het mogelijk om buiten reguliere werktijden de schoonmakers te laten langs komen. Zo hoeft u geen hinder te hebben aan de schoonmaakwerkzaamheden.

Overige schoonmaak nodig?

Naast de bouw schoonmaak is het ook mogelijk om andere schoonmaakdiensten uit te besteden. Lavos Reiniging doet namelijk ook de schoonmaak voor bijvoorbeeld zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Hier voeren zij periodieke schoonmaakwerkzaamheden uit zoals: kantoorschoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair service. Huur een schoonmaakbedrijf in! Zo bespaart u veel tijd en energie.

Waarom Lavos Reiniging?

U kunt als bedrijf of onderneming bij veel schoonmaakbedrijven terecht. Deze bedrijven zijn allemaal professioneel en zorgen vaak voor een goed resultaat. In het bijzonder lichten we in dit artikel Lavos Reiniging uit. Dit is een bedrijf gevestigd in Blaricum, maar voert ook bouw schoonmaak uit in het hele land.

Dit bedrijf is een schoonmaakbedrijf waar u op kunt bouwen. Zij staan voor heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen, flexibilteit en kwaliteit. Dit realiseren zij door ervaren en gediplomeerde schoonmakers aan het werk te zetten. Ook kunt u vrijblijvend en geheel gratis een offerte aanvragen om meer te weten komen over de kosten van de schoonmaakdiensten. Fijn toch?