Ginofey
Image default
Bedrijven

De spilfunctie van Professional Partners

Het zelfstandig wonen is niet altijd eenvoudig. Als student leef je van een beperkt budget, terwijl je als oudere niet meer mobiel genoeg bent om een leefbaar bestaan te leiden. Ook als je een handicap hebt, is het lastig om voor jezelf te zorgen. Uiteraard zijn dit drie verschillende scenario’s, maar wat de gehandicapte en oudere gemeen hebben, is dat zij langdurige zorg nodig hebben om in hun eigen huis te kunnen blijven wonen en functioneren. Om die reden is de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in het leven geroepen. Op die manier kunnen deze mensen zelfstandig thuisblijven wonen, hoewel zij hierbij wel wat hulp krijgen.

Niet altijd komen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen. Zo komen schuldenaren niet altijd (op tijd) in contact met een schuldhulpverlener en vinden gehandicapten het lastig om een beroep te doen op de WMO. Tevens is onze maatschappij doorlopend in beweging, waardoor vooral gemeentes en andere overheidsinstellingen regelmatig te maken krijgen met een gat tussen de vraag naar en het aanbod van professionals. Professional Partners zet zich om die reden in om de professionals van het maatschappelijk domein verder te helpen ontwikkelen, zodat wij hen vervolgens aan toekomstige werkgevers kunnen voorstellen. Op die manier zullen de professionals op de juiste plekken gealloceerd worden en kunnen wij samen hét verschil maken in de samenleving.

Bekijk jij regelmatig vacatures binnen het maatschappelijk domein, zoals de Vacature apothekersassistent, of zou je aan de slag willen gaan als Trainee Wmo? Breng dan een bezoekje aan de website van Professional Partners en wie weet ben jij binnenkort al werkzaam binnen het maatschappelijk domein! Via belangwekkende workshops en handige masterclasses stomen wij je klaar voor het werk binnen het sociaal domein en jij leert de belangrijkste kneepjes van het vak in mum van tijd. Word jij ook een professional?

Voor meer info : https://professionalpartners.nl/