Ginofey
Image default
Bedrijven

Een draadloze achteruitrijcamera? Handig!

Een achteruitrijcamera is superhandig om aan uw auto te hebben. Het heeft veel voordelen. Het heeft een grote bijdrage aan uw veiligheid. Bij een achteruitrijcamera is er namelijk geen sprake van een dode hoek, zoals u wel heeft in uw spiegels. Parkeren wordt een stuk makkelijker. Dan heeft u volledig beeld van wat er achter uw auto afspeelt en ziet u niks over het hoofd.

Er zijn wel een aantal verschillende achteruitrijcamera’s. U kunt een camera met bedrading monteren (of laten monteren) in uw auto. Ook hebben we achteruitrijcamera’s draadloos. Een draadloze achteruitrijcamera installeren is zeer eenvoudig. De zender en ontvanger vervangen gewoon de kabel, deze sluit je dus aan waar je normaal de kabel aansluit. Na het aansluiten van de zender hoeft de ontvanger alleen nog aan het juiste videokanaal te worden gekoppeld. Doordat de zenders vooraf gekoppeld zijn heb je dan ook direct beeld.

Een draadloze achteruitrijcamera set kunt u gemakkelijk bestellen via onze website. Bij Achteruitrijcamerawinkel staan voor de laagste prijzen. We bieden gratis verzending aan, en de verzendingen vinden dan ook plaats binnen één werkdag. De leveringen komen uit de voorraad. Na ontvangst heeft u vijf jaar lang garantie op uw aankoop. Als u ergens ons hulp bij nodig heeft zijn wij telefonisch te bereiken. Bij Achteruitrijcamerawinkel houden wij sinds 2005 onze klanten tevreden en houden we zo.

Naast draadloze achteruitrijcamera’s bieden we ook achteruitrijcamera’s met bekabeling aan, als u daar de voorkeur voor heeft. Naast losse achteruitrijcamera’s hebben we ook complete sets in ons assortiment. Bij het aanschaffen van een losse camera of een set ervan, heeft u de mogelijkheid om het zelf te installeren. Lastig is het namelijk niet als u een beetje bekend bent met gereedschap. Maar als u de voorkeur heeft aan professionaliteit, kunnen wij het ook voor u doen. Wij zijn er voor u!

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Uitvaartonderneming Utrecht voor een steunende dienst

Op naar gasloos Nederland!

Hosting vergelijken tips