Ginofey
Image default
Bedrijven

Klantenservicetelefoon biedt uitkomst als je het druk hebt

Het Essent telefoonnummer opzoeken en alsmaar niet kunnen vinden, kan tot grote frustratie leiden. Zeker als je gehaast bent met nog tientallen andere dingen op je to-do-lijst. Maar er is hulp: klantenservicetelefoon.

We hebben het hier over een online en telefonisch platvorm waar ook jij gebruik van kan maken. Klantenservicetelefoon beheert een database vol telefoonnummers en mailadressen van de meest uiteenlopende bedrijven, overheidsinstanties, websites en webshops.

Denk hierbij onder meer aan gemeenten, pretparken, telecomproviders, online kledingwinkels als Zalando, Wehkamp en Otto. Maar ook de grote Nederlandse energieleveranciers: Delta, Essent, Greenchoice, Eneco, E-ON, Oxxio en NUON. Essent valt onder de Duitse firma Innogy. Er wordt gas en elektriciteit geleverd aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Essent, werkzaam in Nederland en België, werd in 1999 opgericht. De hoofdvestiging is in Den Bosch.

Van Essent tot T-Mobile

Het telefoonnummer van T-Mobile kun je opvragen bij Klantenservicetelefoon. Dat geldt ook voor nummers van bijvoorbeeld banken, incassobureaus en tijdschriften. Het grote voordeel van Klantenservicetelefoon is dat je nooit meer hoeft te zoeken naar telefoonnummers. Het nummer van Klantenservice zelf luidt 1840. Dat is gemakkelijk te onthouden, of niet? T-Mobile heet voluit Telekom-Mobile. Het is de telefonie-tak van Deutsche Telekom. Het Duitse hoofdkantoor staat in Bonn. Het Nederlandse in Den Haag.

Je kunt bij T-Mobile terecht voor internet, televisie, vaste en mobiele telefonie. De concurrentie op de telecommarkt is groot. Zo kreeg T-Mobile in 2016 de vaste diensten van Vodafone (Vodafone Thuis) in handen. De Europese Commissie had Vodafone daartoe gedwongen na het samengaan met Ziggo. De reden? Ziggo-Vodafone zou anders te veel macht krijgen. Het gaat om in totaal circa 15.000 vaste aansluitingen. Ben jij klant bij T-Mobile of overweeg je dat te worden? Neem eens een kijkje op de site van t-mobile. Je leest er alles over de GO GO Go deals, mogelijke abonnementen en te leveren smartphones. Op dit moment zijn de Samsung Galaxy S9 en de Apple iPhone X enorm in trek!

Voor meer info : https://www.klantenservicetelefoon.nl