Ginofey
Image default
Bedrijven

Leuke manieren om Tilburg te verkennen

Tilburg is een super leuke stad waar ontzettend veel te doen is. Er is een bruisend studentenleven en dat is te merken op alle vlakken van deze stad. Ondanks dat er genoeg te doen is, kan het zijn dat je deze super leuke stad toch eens op een andere manier wilt verkennen. Door een tour te nemen leer je altijd wel weer iets nieuws over de stad en vaak kom je ook op nieuwe plekken. Gelukkig zijn er in Tilburg genoeg tours die je kunt nemen!

Rijlessen in Tilburg

Voordat we verder gaan naar de leuke tours die je kunt nemen in Tilburg, willen we een andere leuke manier aankaarten om deze stad te verkennen. Door rijlessen te nemen in Tilburg kan je namelijk ontzettend veel leren over de omgeving en de stad. Daarnaast leer je ook nog eens veilig rijden in Tilburg, dat zijn dubbele voordelen! Neem dus rijlessen in Tilburg om het meeste uit je rijlessen te halen.

Ghost tours Tilburg

Als eerste tour gaan we beginnen met de ghost tours in Tilburg. Velen hebben hier lovende kritieken over en als je van griezelen houdt, is dit de kans. Er zijn namelijk niet veel van dit soort tours te vinden in Nederland, buiten Halloween.

Tijdens deze tour van bijna 3.5 km zullen de rillingen je over je lijf lopen, terwijl de gids je griezelige verhalen verteld over het verleden.

Met de sloep de stad verkennen

Er is geen leukere manier om de stad op een zomerse dag te verkennen, dan vanaf het water. Je kunt gemakkelijk een sloebie huren, en samen met je vrienden genieten van het heerlijke weer vanaf het water, terwijl jullie rondvaren door Tilburg.

Ben je eigen gids!

Er is ook een interactieve stads tour die je vanaf je telefoon kunt nemen. Op deze manier kan je op eigen houtje de stad verkennen terwijl je nog wat leert ook!

https://rijschoolintilburg.nl/