Ginofey
Image default
Bedrijven

Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft bij Basma Weddings

Heb jij wel eens een Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft meegemaakt? Bij deze bruiloften is het altijd een enorm feest! Zowel bij een Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft worden er vele tradities gevolgd. Elke bruiloft is weer uniek en ieder toekomstig paar geeft weer een andere uiting aan deze tradities. Bij Basma Weddings ben je op het juiste adres om jouw Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft tot in de puntjes te laten organiseren!

Bride stages bij Basma Weddings

Bij Basma Weddings hebben we de meest prachtige bride stages om uit te kiezen. Een bride stage is een echte eyecatcher op jullie Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft. Dit is de plek waar jouw toekomstige echtgenoot op je zal wachten, om uiteindelijk de verbintenis met je aan te gaan waar je al zo lang naar hebt uitgekeken. Uiteraard wil je dan dat jouw bride stage oogverblindend is. De designs van Basma Weddings zorgen voor stralende effecten en zijn met veel oog voor precisie afgewerkt. Alle materialen zijn met zorg uitgekozen. Onze bride stages zijn naast een geweldige eyecatcher op jullie Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft ook voorzien van ultiem zitcomfort!

En ook de meest mooie tables and chairs!

Naast bride stages heeft Basma Weddings ook de meest mooie tables and chairs voor op jullie Turkse, Hindoestaanse of Marokkaanse bruiloft! Jouw gasten laat je uiteraard niet staan met hun hapjes en drankjes. Onze stoelen bieden de gasten geweldig zitcomfort en de tafels van Basma Weddings zijn zeer geschikt om al die lekkere hapjes op uit te stallen. De tables and chairs van Basma Weddings zijn qua design een mix van de oude Renaissancetijd, Barok en de moderne tijd van nu. Ze zijn er in verschillende grootten en formaten, en daarmee is er voor elk bruidspaar wat wils!

Lights, lights, lights!

Een bruiloft is niets zonder de juiste verlichting. Lichteffecten zorgen voor een romantische sfeer en vergroten de impact van jouw Turkse, Hindoestaanse of Marokkaanse bruiloft net iets meer. Bij Basma Weddings heb je volop keuze uit de meest fantastische lights. Wat dacht je van een heuse vuurwerkshow wanneer jullie huwelijk is voltrokken? Of prachtig dimlicht wanneer jullie de huwelijksdans uitvoeren? Ook wanneer je zelf een suggestie hebt, kun je deze altijd aandragen bij Basma Weddings. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw droombruiloft!

Contact opnemen

Wil jij jouw Marokkaanse, Turkse of Hindoestaanse bruiloft geheel laten verzorgen door Basma Weddings? Of zou je graag meer willen weten over onze mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Voor meer info : https://www.basmaweddings.nl/