Ginofey
Image default
Bedrijven

Omscholen? Snel loopbaanadvies met een beroepentest

Je wilt je omscholen naar ander werk? Op zoek naar meer uitdaging of zoek je een nieuwe functie maar weet je niet waar te beginnen? Dan is The Bridge Career beroepentest zeker iets voor je. Binnen 30 minuten een compleet advies voor je loopbaan.

Omscholen? Snel loopbaanadvies met The Bridge Career

Je staat voor een moeilijke keuze in je loopbaan. Het is lastig om te kiezen welke richting je uit wilt gaan in je werk. Omscholen is dan vaak een goede optie. Je gaat dan op zoek naar een beroep dat beter bij je past, of waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt.

 

 

Wat is omscholen?

Bij het omscholen is het effectief om een nieuwe combinatie te maken tussen kennis die je hebt en nieuwe kennis die je gaat verkrijgen. Zo breng je ongetwijfeld ervaring mee die al meetelt in een nieuwe baan. Nieuw werk vraagt vaak om andere competenties en interesses. Dit kun je onderzoeken met The Bridge Career, een loopbaantest voor omscholen.

The Bridge Career: snel loopbaanadvies voor omscholen

Met The Bridge Career, een loopbaantest voor volwassenen, kun je op zoek naar de juiste richting voor omscholen. The Bridge Career geeft je inzicht in jouw eigen professionele profiel en ondersteunt je bij het vinden van de juiste richting.

Krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wil ik in mijn huidige baan blijven of ga ik iets anders doen?
  • Als ik een andere baan wil, is dit dan haalbaar voor mij?
  • Wat zijn mijn opties voor doorgroeien? Maar in welke richting dan?
  • Hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
  • Welke baan past nu echt bij mij?

Voorbeeldrapport loopbaanadvies voor omscholen

Download hier een voorbeeldrapport van de beroepentest.

Bestellen

Je kunt The Bridge Career bestellen bij TestGroup via een eigen accountop ons online assessment platform of als losse test. Deze test kan zowel door bedrijven als door particulieren afgenomen worden.

Loopbaanadvies bij omscholen

De Bridge Career is een professionele beroepentest voor volwassenen. Deze test maakt gebruik van twee wetenschappelijke loopbaanmodellen: de RIASEC-codes van Hollanden de loopbaanankers van Schein. Met deze test krijg je inzicht in je carrièrevoorkeuren en loopbaanankers.

 

https://www.testgroup.nl/online-assessment-platform/