Ginofey
Image default
Bedrijven

Voor u nog een kerstcadeau!

Zodra u aan kerst denkt, zult u vast denken aan al het gezellige. De familie bij elkaar, het lekkere eten en de cadeautjes. Maar aan de lasten wordt niet zo snel gedacht. Daarom hebben wij voor u nu het leukste kerstcadeau. Een kunstkerstboom met alles erop en aan. Het is een zeer duurzame kerstboom die je vele jaren achter elkaar kan gebruiken. Daar komt nog bij dat de kerstboom niet alleen voorzien is van levensechte naalden, maar ook van kant-en-klare lampjes die al in de boom verwerkt zijn. Je kan een versierde kerstboom kopen, dan hoef je dus geen lampjes meer te kopen voor jouw boom en bespaar je jezelf bovendien de moeite van het ophangen van de lampjes in de boom. Kies de kunstkerstboom met lampjes die bij jou past en schaf deze kerstboom eenvoudig online aan voor de laagste prijs.

U heeft mateloos veel keuze in bomen. Een besneeuwde kunstkerstboom met versiering of zonder. Van een luxe tot een basis kerstboom. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun natuurlijke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen dan vanzelf uit. Het zult veel lasten van uw schouders ontnemen, waarna u nog meer van de feestdagen kunt genieten.

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstballen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitziet.

Xmasdeco.com is ontwikkeld door The Xmas Designers. Een team van decorateurs die al meer dan tien jaar professionele kerstdecoraties verzorgen voor allerlei locaties, zoals restaurants, hotels, winkels en theaters. Kwaliteit is gegarandeerd! 

Voor meer info : https://www.xmasdeco.nl/