Ginofey
Image default
Hobby en vrije tijd

Opblaas Sarah voor de jarige jet

Opblaas Sarah voor de jarige jet

Wordt er binnen jouw vriendinnengroep binnenkort iemand 50? Verras deze persoon dan maar eens flink met een fantastische opblaas Sarah! Natuurlijk is 50 niet de enige leeftijd waarbij je een Sarah kunt zetten. Ook op andere leeftijden kun je prima een pop neerzetten. Wij leveren dan gewoon een andere badge mee waar de leeftijd van de jarige opstaat. Ook kun je een opblaas Sarah gebruiken voor andere doeleinden dan alleen een verjaardag! Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om bij iemands pensionering een pop neer te zetten. Dit is ook super leuk!

Verschillende Sarah poppen

Er zijn veel verschillende Sarah poppen in ons assortiment. Zo hebben we onder andere een vakantie Sarah. Is je vriendin dus dol op vakanties. Dan is dit de uitgelezen kans om je vriendin is flink te verassen met deze unieke pop. Of rijdt je vriendin graag op de motor, zelf dan hebben we een geschikte pop voor haar. Namelijk de opblaasbare Sarah pop op een motor! Ze zal zichzelf vast snel herkennen in deze pop. Genoeg keuze dus om de ideale pop uit te kiezen. Komt je vriendin uit het oosten van het land, ook dan hebben we een ideale opblaasbare sarah beschikbaar. Namelijk de enige echte achterhoekse Sarah, compleet in Dindle en twee flinke bierpullen in de hand.

Makkelijk en snel te huren

De poppen zijn makkelijk en snel te huren via onze website. Je kiest eenvoudigweg de pop die je het beste bij je vriendin, moeder of tante vindt passen. Daarna klik je op bestellen en het ligt in het winkelmandje. Na het afrekenen komt de order bij ons binnen en versturen wij je de pop op de gewenste datum toe. Super eenvoudig zoals u leest. Dus twijfel niet te lang en bekijk of de pop die jij wilt huren nog beschikbaar is voor jouw datum.