Ginofey
Image default
Industrie

Wonen in Almere Haven/Nobelhorst

Of een buurt als Almere Haven iets voor jou is? Of je eventueel zou kunnen overwegen om voor de buurt Nobelhorst te kiezen? Dat kun je vaak niet zomaar zeggen. Daarvoor moet je eerst extra informatie inwinnen. Dat kan dus prima door gebruik te maken van de gegevens die je vindt op KadastraleKaart.com. Op deze website vind je altijd actuele kadastrale gegevens, geleverd door het Kadaster zelf. Op basis van de gegeven informatie, leer je veel meer over hoe een buurt precies is ingericht en ook wie er wonen.  

Raadpleeg eerst altijd de informatie op KadastraleKaart.com 

Overweeg jij je in een bepaalde buurt te gaan vestigen? Dan doe je er verstandig aan om eerst altijd een bezoek te brengen aan de website KadastraleKaart.com. Je leest er zaken als de oppervlakte van een bepaalde buurt en leest er alle mogelijke informatie over de samenstelling van huishoudens. Hoeveel mensen met kinderen wonen er nou precies in de wijk? Via de website krijg je antwoord op deze en andere vragen. Je kunt er ook informatie inwinnen over hoe de bevolkingsopbouw nou precies is. Hoeveel mensen ouder dan 65 jaar wonen er in de buurt en hoe zit het met het aandeel tussen de 25 en de 44 jaar?  

Hoeveel huizen staan leeg en hoeveel bedrijven zijn er precies gevestigd? 

Ook wordt op KadastraleKaart.com nader ingegaan op de migratieachtergrond van de buurt; welk deel is Westers en welk deel kun je als niet-Westers omschrijven? Ook wordt er nader ingegaan op het aantal woningen in de buurt en hoeveel van die woningen er precies leeg staan. Hoeveel huur- en koopwoningen vind je er en welke huizen in de buurt zijn precies voor het jaar 2000 gebouwd? Natuurlijk is ook het aantal bedrijven dat in de buurt gevestigd is zeer interessant. Behalve het aantal bedrijven, worden de bedrijven ook onderverdeeld in sectoren als landbouw, nijverheid, handel en horeca en cultuur en recreatie.  

 

Ook worden de buurtgrenzen op de website helder aangegeven en vind je een overzicht van alle nabijgelegen straten in de buurt. Meer weten over een buurt? Bezoek dan dus altijd eerst deze uitgebreide en zeer nuttige website. 

https://kadastralekaart.com/buurten/centrum-almere-haven-BU00340101