Ginofey
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Dat is waar wij op zoek zijn goedkope website laten maken. Voor ons bedrijf voor personal training hebben wij een goedkope website nodig. Mijn beste vriend en ik zijn een eigen onderneming gestart met de naam “be fit”. Wij geven personal training aan mensen die willen afvallen of juist spier opbouwen nog hebben. Wij zijn alle twee afgestudeerd aan de MBO in Utrecht niveau 4. Daar heb ik de kant van sport massage gekozen, en mijn vriend de kant van fitness instructeur. Nu kunnen wij dat makkelijk combineren en daarom besloten om eigen onderneming te beginnen.

Websites

Websites zijn tegenwoordig heel belangrijk voor je bedrijf. Onze doelgroep bevind zich vooral op internet en is het heel belangrijk om daar ook vindbaar te kunnen zijn. We hebben momenteel een facebook pagina, en een instagram account. Maar een website geeft gelijk een andere uitstraling en kan makkelijk gevonden worden in Google, dus ook meer potentiele klanten. Een personal training verdient zeker heel goed, maar je moet veel serieuze klanten hebben en die tevreden maken. Zij zorgen ook voor top mond-tot-mond reclame en vertellen weer door over ons. Nu hebben wij besloten ook een goedkope website laten maken bij een bedrijf.

Goedkope website laten maken bij SiteToGo

Wij hebben besloten om een goedkope website laten maken bij SiteToGO. SiteToGo heeft 16 jaar ervaring als een website bouwer en maakt responsieve websites. Dat zijn websites die volledig te zien zijn op smartphones, tablets en laptops. Voor een klein bedrag mochten wij al een website maken met 5 pagina’s die goed vindbaar is in Google. SiteToGo heeft verschillende templates waarvan je kan kiezen. Vervolgens word de website bewerkt met je eigen foto’s, tekst, huisstijl, logo etc.

Op die manier krijg je een mooie website voor je startende bedrijf en word je gevonden in Google!

 

Voor meer info :