Ginofey
Image default
Winkelen

Tissot horloges weerspiegelen Zwitserse topkwaliteit

Zwitserse uurwerken staan al vele eeuwen wereldwijd hoog aangeschreven. Niet zo verwonderlijk dus dat ook het uit Zwitserland afkomstige horlogemerk Tissot erg geliefd is. De fabrikant van deze polsklokjes produceert ze al sinds het jaar 1853 en is door de jaren heen zowel letterlijk als figuurlijk altijd met z’n tijd meegegaan. Naast het tijdloze assortiment beschikt dit hoogwaardige horlogemerk ook over allerlei trendy klokjes die helemaal aan de mode-eisen van vandaag de dag voldoen en in sommige gevallen zelfs exclusief op specifieke gebeurtenissen, zoals de Tour de France aansluiten. Het horlogemerk is per slot van rekening een van de sponsoren van dat evenement.

Tissot horloges voor heren

De collectie Tissot horloges van Zuyver juweliers voor heren bestaat uit ruim 6 veschillende collecties en meer dan 90 verschillende uitvoeringen Tissot horloges. Het zijn stuk voor stuk uurwerkjes waar je zonder meer mee voor de dag kunt komen. Zwarte, witte, blauwe en gouden wijzerplaten overheersen in het herenaanbod van dit horlogemerk, terwijl je voor wat betreft de horlogebandjes keuze hebt uit metaal, leer en stof in donkere en in lichte kleuren. Met andere woorden: in de collectie herenhorloges van dit Zwitserse merk tref je altijd wel een klokje aan dat prima bij de rest van je outfit past. De hoge kwaliteit waar deze horloges om bekend staan zorgt ervoor dat ze niet bij het eerste de beste stootje de geest geven, zodat je het uurwerk desgewenst de hele dag door probleemloos tijdens al je dagelijkse bezigheden kunt dragen.

Beperkte damescollectie

Tissot horloges richt zich met haar collectie weliswaar voornamelijk op heren, maar dat betekent zeker niet dat dit merk dames volledig uitsluit. Voor hen zijn er enkele tientallen horlogevarianten in de totale collectie opgenomen. Uiteraard geldt ook voor deze specifieke productcategorie dat je kunt rekenen op uurwerkjes van hoge kwaliteit die aan je pols de nodige elegantie benadrukken en ongetwijfeld een welkome aanvulling op je garderobe zullen vormen