Ginofey
Image default
Woningen

Buitengesloten in Noord Holland. Bel de slotenmaker

U staat bij uw prachtige old-timer en u heeft zojuist uw autodeur in het slot gegooid met uw sleutels nog in het contact! Bij moderne auto’s is dit vaak onmogelijk, helaas bij old-timers of oudere auto’s wel. U hoeft geen ruitje in te tikken of uw auto te beschadigen. Bel onze slotenmaker Amsterdam en u kunt ervan verzekerd zijn dat we binnen 30 minuten bij u ter plaatse zijn én dat uw mooie auto in korte tijd zonder schade geopend is.

Buitengesloten

Het overkomt de beste van ons. Een momentje van onoplettendheid en daar staat u dan, buitengesloten. Op elk moment van iedere dag kunt u ons bellen. Onze vriendelijke en goed getrainde monteur staat u direct te woord en zal in een mum van tijd bij u zijn om u te helpen. Of u nu een veiligheidsslot heeft of een 3-punts slot: onze vakmannen weten u zonder schade weer in uw woning te krijgen.

Sleutels verloren

Nog zoiets wat ons allemaal wel eens overkomt. U bent uw sleutels verloren! Samen met u bepaalt onze slotenmaker of hij kan volstaan met het openen van uw voordeur en het bijmaken van een enkele sleutel, óf dat het misschien toch verstandiger is om uw slotcilinder te vervangen, of misschien zelfs al uw sloten. Zeker als u niet weet waar u uw sleutels verloren bent is dit soms een veilige optie, helemaal als er een adreslabel aan uw sleutelbos zit, want dat hoort slotenmaker Amstelveen ook maar al te vaak!

Onderhoud, ook voor uw sloten!

Een punt dat vaak vergeten wordt is dat ook uw sloten onderhoud nodig hebben, al is het niet veel. Sommige sloten hebben speciale smering nodig, andere sloten juist niet. Het is raadzaam om advies te vragen aan een slotenmaker alvorens u aan de slag gaat met een bus WD-40. Bij sommige sloten doet dit smeermiddel namelijk veel meer kwaad dan goed! Wij adviseren u graag, of helpen u met het broodnodige onderhoud voor uw sloten.

Voor meer info :