Ginofey
Image default
Aanbiedingen

Back to the future

Back to the future

Vond je het vroeger ook altijd zo fantastisch een zoete kauwgombal uit een kauwgomballenautomaat te halen? Om vervolgens wedstrijdjes te houden met je vriendjes en vriendinnetjes wie van jullie de grootste kauwgombel kan blazen? Echter wou dit nog wel eens misgaan en de kauwgombel knapte plotseling. Voor je het wist had je een plakkerig ongeluk in je haar of kleding. Mocht jouw kinderen dit ooit eens overkomen, dan hebben wij een paar handige trucjes voor je om ze uit de kleverige toestand te bevrijden.

 

Plakkerig probleem verwijderen

Onze handigste tip om kauwgom uit kleding te verwijderen is het invriezen. Doe het kledingstuk in een diepvrieszak en leg het minimaal twee uur in de vriezer. Daarna haal de kleding uit de zak en legt de plek met de kauwgomresten voor je op een harde ondergrond. Vervolgens pel je de kauwgom van het kledingstuk. Dit kan met je nagel, een bot mesje of een ander voorwerp. Gebruik niks scherps omdat dit de kleding kan beschadigen. In principe werkt deze tip ook voor het tapijt en de bank. Gebruik hiervoor dan wel een zak met ijsklontjes. Bevries de kauwgomplek totdat het hard wordt en pel de kauwgom eraf. Voor je het week is alles weer mooi schoon.

 

Kauwgom in je haar 

Bij een kauwgom ongeluk hoef je niet meteen schaar aan de gang om je kapsel te redden. Het wondermiddel waarmee je kunt proberen de kauwgom te verwijderen staat vrijwel bij iedereen in de voorraadkast. Het antwoord is pindakaas, het liefst zonder stukjes. Smeer de pindakaas in het haar. Dit kan met je handen, een kam of met een tandenborstel. Je zult zien dat de kauwgom zacht wordt en de olie in de pindakaas het haar gladder maakt. Hierdoor is het eenvoudiger de kauwgom uit het haar te verwijderen. Hopelijk hoef je deze truc nooit uit te proberen, maar toch is dit altijd nog een betere oplossing dan het haar afknippen.

 

Bestel kauwgom eenvoudig online

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken dat je kinderen het plezier van kauwgom kauwen moeten missen. Nu red je ze uit elke kleverige situatie. Heb je toevallig zelf zin gekregen in de kauwgomsoorten van vroeger? Check dan snel de website en bestel kauwgom van Candyonline. De meeste producten zijn verkrijgbaar in allerlei smaken van de meest bekende merken. Bubblicious kauwgom is voor het bellen blazen eigenlijk het beste geschikt. Het is het altijd weer een feest in je mond. Neem bijvoorbeeld de Mentos Breeze Peppermint als je een frisse adem wilt hebben. 

 

https://www.candyonline.nl/overige/kauwgom/