Ginofey
Image default
Aanbiedingen

Nu een dartpijl online bestellen

Hou je graag van een spelletje Dart? Kies dan ervoor om een dartpijl online te bestellen. Dat kan bijvoorbeeld bij ons.  Wie bieden darts aan voor iedere darter, van beginner tot professioneel niveau. De pijlen variëren veel in prijsverschil zo hebben we goedkope dartpijlen voor beginnende spelers en duurdere kwalitatief betere dartpijlen voor de getrainde darters. Een dartpijl online bestellen kan gemakkelijk in onze webshop

Gemakkelijk dartpijl online bestellen

Via de filter op deze pagina kun je jouw ideale dartpijlen vinden. Je kunt de dartpijlen filteren op gewicht, materiaal, kleur en merk. Vind je het lastig om te bepalen welke dartpijl het beste bij jou past? Vraag dan advies via de chatfuncties. In ons grote assortiment dartpijlen tref je twee soorten dartpijlen aan. Je kunt bij ons Brass dartpijlen kopen en Tungsten dartpijlen kopen. De Brass darts  dartpijl online bestellen zijn vooral geschikt voor kinderen, beginnende darters die af en toe een pijltje gooien en voor horeca partijen die graag de klanten de mogelijkheid geven om een potje te darten. De Tungsten dartpijlen zijn meer geschikt voor serieuze en gevorderde Daarnaast hebben we de steel tip darts pijlen. Deze steel tip darts zijn dartpijlen bedoeld voor bristle en sisal dartborden. Deze vorm van darten is veruit de meest voorkomende vorm van darten. Doordat wij alleen via een online webshop de dartpijlen aanbieden kunnen we onze prijzen scherp houden waardoor je bij ons vaak goedkope dartpijlen aan zult treffen. Een dartpijl online bestellen doe je dan ook gemakkelijk bij ons.

De dartpijl

De dartpijlen bestaan uit vier onderdelen; de punt, barrel, shaft en flight. Wanneer je een set dartpijlen aanschaft betaal je in principe alleen voor de dartpunt en barrel. De meegeleverde shafts en flights zijn gebruiksproducten en kunnen kapot gaan tijdens het darten. We raden daarom ook sterk aan om bij de een dartpijl online bestellen ook extra flights en shafts aan te schaffen.