Ginofey
Image default
Bedrijven

Blockchain in bedrijven

Veel mensen dachten dat de blockchain iets tijdelijks was wat wel weer overwaait. Tegenwoordig kijkt men daar anders tegen aan. Er zijn door verschillende ICT-experts uitspraken gedaan over de blockchain en de bijbehorende technologie. Deze uitspraken gaan vooral over de grote verandering die de technologie van blockchain te weeg gaat brengen in de verschillende industriën.

Op dit moment wordt de blockchain gezien als een hulpmiddel voor de financiële transacties tussen bedrijven en bedrijven en de klanten daarvan, maar dat gaat veranderen. De technologie heeft veel mogelijkheden om zich uit te gaan breiden en op meerdere vlakken gebruikt te gaan worden. Voorbeelden van gebieden waar deze technologie uitbreidingsmogelijkheden heeft zijn de gezondheidszorg, de content-distributie, de supply chain management. De blockchain zit momenteel nog in een onvolwassen staat en er is nog niet bewezen waarom deze techniek zo revolutionair is.

Op het gebied van zakelijke mogelijkheden is het dus mogelijk om nog veel uit deze techniek te halen. De vertrouwensarchitectuur en de implementatievaardigheden moeten nog verduidelijkt worden en eenvoudiger te hanteren zijn voor bedrijven. Ook moet de technische kennis en de technische vaardigheden aanwezig zijn in een bedrijf om er voor te zorgen dat de technologie op de juiste manier wordt toegepast in het bedrijf en dat de investeringen in de blockchain.

De oorspronkelijke datastructuur is afkomstig van het bitcoin netwerk. De beste manier om deze techniek te vergelijken is met een grootboek. Deze grootboeken liggen ten grondslag van velen infrastructuren. Op deze infrastructuren kunnen velen bedrijven vertrouwen, want dit is het systeem waar gegevensmutaties onder elkaar worden bijgehouden.

Bij mysolution zijn ze gespecialiseerd in staffing software en in Front office software. Mysolution is een specialist op het gebied van innovatieve software waarbij ze u helpen om op een innovatieve manier uw bedrijf te ontwikkelen. Dit kan door middel van de nieuwste technologie op bijvoorbeeld apps of software.

Voor meer info : https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home