Ginofey
Image default
Bedrijven

Op naar gasloos Nederland!

Met z’n alle worden we steeds bewuster van de milieuproblemen die zich plaatsvinden in de wereld. En met z’n alle komen we ook steeds vaker bij elkaar om die problemen te verhelpen. Het kan klein gebeuren, door korter te douchen elke dag. Lampen vervangen naar spaarlampen doet ook veel goed. Maar wilt je nou echt groots bijdragen? Ga dan gasloos! Alle huizen in Nederland duurzaam verwarmen, dat is waar we voor streven bij Techneco! Huizen verwarmen zonder gas kan gebeuren dankzij warmtepompen. Dat gaat als volgt. Tijdens het verwarmen onttrekt de warmtepomp energie uit de buitenlucht (de bron). Deze energie wordt in het buitendeel opgepompt naar een bruikbaar niveau voor verwarming, waarna de warmte wordt afgegeven in de ruimte. Op die manier wordt je huis verwarmd zonder gas.

Wij hebben verschillende soorten waterpompen geschikt voor elke situatie. Van de beste hybride waterpomp hebben we een aantal kenmerken op een rijtje gezet voor uw zodat u inzicht heeft van alle voordelen ervan. Ten eerste is één type die geschikt is voor elke woning. Ook is het geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels. De ontwikkeling en productie van de waterpompen vindt plaatst in het blauwe Delft. Daarnaast zijn deze machines modulerend, en hebben geen buffervat nodig. Het is een relatief lage investering met hoge besparingen daartegenover. Als laatste is het een eenvoudige installatie, zonder veel gedoe dus! De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak, in de tuin of aan een gevel. De Elga is in één dag geïnstalleerd en is geschikt voor vrijwel elke (geïsoleerde) woning. En de monitoring kan op afstand (met de Anna thermostaat).

Het comfort in uw woning is exact hetzelfde als dat u gewend bent met een gasketel. Bij lage buitentemperaturen neemt het rendement van de warmtepomp af en schakelt de waterpomp uit om het over te geven aan de gasketel. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor in de instellingen van de Elga, afhankelijk van de kenmerken van uw woning en de prijzen die u voor gas en elektriciteit betaalt.

Voor meer info : https://techneco.nl/