Ginofey
Image default
Dienstverlening

Incura: efficiënte EPD-software voor paramedici

Incura is een van de EPD leveranciers van EPD-software voor professionals in de zorg. Ze bieden praktische en gebruiksvriendelijke software die gericht is op het vereenvoudigen van de administratie, zodat zorgprofessionals meer tijd kunnen besteden aan hun patiënten. Incura heeft veel praktijkervaring en hun team bestaat uit mensen met een achtergrond in de zorg. Ze begrijpen dus goed wat er speelt en waar verbeteringen mogelijk zijn.

De software van Incura bundelt belangrijke toepassingen zoals een agenda, elektronisch patiëntendossier, meetinstrumenten en een geïntegreerd boekhoudprogramma. Daarnaast biedt Incura trainingen en webinars aan om klanten vertrouwd te maken met de software.

Incura richt zich op ergotherapeuten, fysiotherapeuten, GGZ-specialisten, logopedisten, oefentherapeuten en multidisciplinaire praktijken. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hun software is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Als je geïnteresseerd bent in een demo van Incura EPD-software, kun je vrijblijvend contact met hen opnemen.

Incura: software speciaal gemaakt voor paramedici

Incura is een geavanceerde praktijksoftware die speciaal is ontwikkeld voor paramedici. Het biedt een alles-in-één oplossing voor het efficiënt runnen van een praktijk. Met Incura kunnen paramedische professionals hun werk efficiënter en effectiever uitvoeren. De software biedt verschillende functionaliteiten, zoals het bijhouden van patiëntendossiers, het plannen van afspraken, het registreren van behandelingen en het genereren van facturen.

Incura is ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van paramedici. Het is eenvoudig in gebruik en biedt een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien is de software volledig aanpasbaar aan de individuele wensen van de gebruiker, zodat het perfect aansluit bij de specifieke praktijkomgeving.

Met Incura kunnen paramedici hun administratieve taken moeiteloos beheren, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan hun patiënten. De software helpt hen ook bij het nauwkeurig bijhouden van de voortgang van de behandelingen en het genereren van rapporten. Kortom, Incura is de ideale software voor paramedici die hun praktijk efficiënt willen runnen.

https://www.incura.nl/