Ginofey
Image default
Horeca

Een aanrader is het restaurant in Overschie

Het eten bij het voortreffelijke restaurant in Overschie is zeker een keer het proeven waard. Stap hier eens binnen en geniet van al het heerlijke eten wat je wordt toegereikt en waar de chefs voor in de keuken staan de zwoegen. Ze willen je graag het lekkerste gerecht voorschotelen en iedere dag is het voor hen weer een nieuwe kans om het net weer even beter te doen dan de dag ervoor. Naast dat de standaard gerechten iedere dag worden bereid, is het restaurant in Overschie ook nog eens een unieke plek om een keer te bezoeken, omdat er iedere dag een ander gerecht op het menu wordt gepresenteerd, onder de noemer ‘gerecht van de dag’. De chef bedenkt een dag van tevoren wat het gerecht gaat worden en haalt op de dag zelf alle verse ingrediënten in huis om er een feestje op je bord van te maken.

Proef de smaken

Met de kennis en ervaring van de chefs in de keuken van het restaurant in Overschie, weet je niet wat je proeft als je het eten geserveerd krijgt. Er wordt hier veel aandacht in gestoken en het is ook het doel van het restaurant in Overschie om onderscheidt te maken in net even die kleine dingen, zoals een sausje die zelf is gemaakt of een opmaak van een bord.

Sfeer

Naast dat het restaurant in Overschie een heerlijke kaart heeft met top-gerechten waar niet aan te tippen valt, is het ook een plek waar veel sfeer heerst. Je wordt hier warm welkom geheten en zult genieten van het uitzicht over de mooie rivier die je in de achterin van het restaurant zal treffen. Of je nou binnen of op het terras zit, de sfeer zit er altijd goed in en de gezelligheid spat er van af. Het personeel is erg vriendelijk en staat voor je klaar.