Ginofey
Image default
Horeca

Een goede catering voor u feest in Enschede

Voor de lekkerste catering in Enschede bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het graag het eten en drinken voor allerlei gelegenheden. En maken alles vers in onze grote keukens verzorgen alles tot in de puntjes. Zo wordt al het eten wat warm gegeten wordt, geleverd met warmhoudbak en hebben we een ruim assortiment eten. Zo kun je kiezen voor een leuke barbeque maar ook voor een lopend buffet, of live cooking. Dus bent jij nog op zoek naar catering in de regio Enschede en omstreken, neem dan vooral contact met ons op. En kijken op onze site naar de tarieven voor het eten maar ook voor de huur van materialen en personeel. 

Service en diensten

Wij hebben locaties om u feest te houden maar leveren uiteraard ook catering aan huis. Indien u dat wenst kunnen wij ook de ook ingehuurd worden als personeel en voorzien wij de gasten van eten en drinken. En leveren wij bij het eten standaar wat bijgerechten sausjes en stokbrood. Ook muziek en verlichten kunnen wij verzorgen en leveren ook springkussens voor de kids. En komen alles ook weer ophalen aan het eind van de avond, en u hoeft dus zelf niets te doen. 

Hoe belangrijk is goede catering? 

Een catering is gewoon belangrijk omdat veel mensen van lekker eten houden. Daarbij is het een van onze belangrijkste levensbehoefte, en dan wil je natuurlijk wel dat dat goed geregeld is. Mensen beoordelen je feest vaak op het eten het is gewoon makkelijk om daar een compliment op te geven. Want wanneer het eten niet lekker is en niet goed geregeld is, kunnen je gasten het gevoel krijgen dat je er niet veel aan wilde besten. En het idee krijgen dat ze niet wat voor je betekenen en dat je gierig bent. En dat is iets wat je niet wilt natuurlijk. Laat het daarom altijd over aan ons, en zorg dat je feest een succes wordt.