Ginofey
Image default
Wijn

Whiskey glazen met een karaf van kristalglas.

Whiskey glazen zijn natuurlijk altijd handig om te hebben. Helemaal als je een echte liefhebber van whisky bent. Ik ben al een tijdje op zoek naar glazen met een echt wow gevoel. In de Whiskey Glazen Shop kreeg ik dit gevoel voor het eerst. De rokerige sfeer van een sigaar kwam bij me op en ik had direct zin in een lekker glas pure whisky. Of lekker koud “on the rocks”. Dit laatste kan prima doordat er in de shop ook nog eens losse whisky stenen worden verkocht. Met deze stenen kan je eenvoudig een drankje koelen.

Whiskey glazen combineren met een karaf.

Whiskey glazen met karaf is natuurlijk helemaal ideaal. In dezelfde stijl als de glazen kan je een prachtige karaf neerzetten. Maak bijvoorbeeld plaats voor een whiskey karaf op het dressoir en combineer ze met een paar whisky glazen. Je hebt zo een unieke combinatie waar je heerlijk van kan genieten. Neem een slokje van jouw favoriete fles en vul deze met de beste whisky van dit moment. Geef de karaf een mooi plekje en geniet samen met je vrienden van de whiskey. Ik vond het geweldig toen ik mijn zes glazen kon uitdelen aan vrienden. Vanuit het karaf vulde ik ze met de lekkerste whisky die ze ooit geproefd hadden.

Een goede whiskey hoort in een whiskey karaf van kristalglas.

Wil je graag dat jouw favoriete whisky nog beter tot zijn recht komt? Een goede whiskey hoort thuis in een whisky karaf gemaakt van echt kristalglas. Dit glas is puur, helder en van een hoge kwaliteit. Met behulp van dit glas kan je ervoor zorgen dat de smaken optimaal uitkomen. Je kan zo heerlijk genieten van een uitstekende fles. Laat je verrassen door wat een whiskey karaf met jouw favoriete drankje doet. Je merkt al snel dat de kwaliteit toeneemt en je nog meer kan genieten van een karaf gevuld met whiskey.

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl