Ginofey
Image default
Adverteren

Vazen in verschillende maten.

Flowertools.nl heeft een groot assortiment met verschillende vazen. Het grote voordeel van ons assortiment is dat hij geselecteerd door onze eigen huis bloemist. Binnen ons team werkt een bloemist met al meer dan 30 jaar ervaring binnen de bloemen. Als geen ander weet ze welke vazen werken en welke niet. Ze heeft de collectie zorgvuldig samengesteld aan de hand van de laatste trends. Er is ook gekeken naar wat er gangbaar is binnen de branche. Welke maten worden bijvoorbeeld veel gebruikt om bloemen in neer te zetten? Van een groot aantal vazen verkopen we meerdere maten zodat je altijd de juiste maat in huis hebt voor een mooie bos bloemen. Het is dan ook een aanrader om van je favoriete vaas minimaal twee maten in huis te halen. Als je een keer een grote bos bloemen hebt dan kan je deze gewoon in een bloemenvaas op maat zetten.

Vazen uitzoeken die passen in je interieur.

Natuurlijk kijk je bij de vazen niet alleen naar de maten. Het is wel handig om een aantal maten op voorraad te hebben. Het is natuurlijk zonde als je een keer een grote bos bloemen krijgt en je er helemaal geen vaas voor hebt. Naast de maten moet de vaas een beetje bij je interieur passen. Misschien wil je één type vaas in huis gebruiken. Bij Flowertools.nl heb je de kans datje de vaas minimaal in twee maten tegenkomt. Je kan zo vrijwel elke bos bloemen kwijt in je interieur. De Orbit is zelfs een uitzondering waarbij je niet alleen vier verschillende vazen hebt, maar ook nog een schaaltje om bloemen in op te maken.

Vazen online bestellen in verschillende maten.

Vazen kan je heel eenvoudig online bestellen in de online shop van Flowertools.nl. Je kijkt welke vaas het beste binnen je interieur past. Vervolgens plaats je direct een bestelling in onze winkel. Doe je dit op een werkdag voor 15.00? Wij zorgen ervoor dat je nieuwe vaas de volgende dag nog in huis is!

 

Voor meer info : http://www.flowertools.nl