Ginofey
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een huwelijkscadeau

Een vriend van mij gaat binnenkort trouwen en daarom wil een huwelijkscadeau vinden voor hem en zijn toekomstige vrouw. Nu is het natuurlijk lastig om iets origineels te verzinnen en daarom ben ik met een aantal mensen dingen aan het bedenken geweest. Het is echt heel erg lastig om een origineel huwelijkscadeau te vinden. Nu hebben wij natuurlijk heel veel in gedachten maar is dat allemaal niet zo origineel als we willen. Je denkt natuurlijk snel aan een bos bloemen, een flinke taart of iets dergelijks. Toen zijn we eens grondig gaan zoeken en hebben we inderdaad iets gevonden wat echt origineel is en niet alleen geschikt is voor pas getrouwde stellen maar ook voor jubileums.

Googelen op huwelijkscadeau

Wij zijn gaan Googelen op huwelijkscadeau en kwamen al vrij snel uit bij de website van Jilster. Zij bieden namelijk een heel leuk cadeau aan dat je kan gebruiken bij mensen die net gaan trouwen. Je kan namelijk een tijdschrift laten maken met allemaal verschillende foto’s en teksten, die je vervolgens allemaal in dat tijdschrift terug kan laten komen! Nu hebben wij dus bij Jilster een tijdschrift kunnen laten maken en daar hebben wij natuurlijk heel wat eisen voor omdat alles perfect moet zijn. Nu hebben wij contact gezocht met het bedrijf en willen zij met heel veel plezier iets maken wat voor ons ‘perfect’ is en zijn we direct aan de slag gegaan met overleggen hoe wij nou het perfecte huwelijkscadeau kunnen maken.

Tijdschrift van Jilster

We hebben dus gekozen voor Jilster om daar een tijdschrift te laten maken en daar zijn we zeer tevreden mee. Het tijdschrift voldeed aan alle wensen en had mooi papier met diverse foto’s en teksten van het bruidspaar. Zij waren ook erg blij er mee en vonden het een mooi geschenk voor op de salontafel, zodat iedereen kon zien hoe mooi het geworden is! Als je dus op zoek bent naar een origineel huwelijkscadeau, kijk dan eens op de website www.jilster.nl/themas/huwelijkscadeau!

Voor meer info :