Ginofey
Image default
Dienstverlening

Zoektocht Glazenwasser Zoetermeer

Een tijdje geleden zocht ik naar glazenwasser Zoetermeer en kwam ik bij SOC Facilitair tegen.  Ik was op zoek naar glazenwasser Zoetermeer omdat de ramen van mijn panden, in Zoetermeer en omstreken wel toe waren aan een grondige schoonmaak beurt. Ik zocht dus een glazenwasser en kwam bij SOC terecht. Ik kwam ze tegen via internet en wat ik op de website kon vinden was veelbelovend. Op de website stonden gegevens over de werkwijze, het werkgebied, etc. En dat sprak mij allemaal erg aan! Afgelopen week hebben ze de glazen gewassen en dus wil ik via deze weg wat vertellen over mijn ervaringen.  

Glazenwasser Zoetermeer zoeken

Omdat grotendeels van mijn panden in Zoetermeer gevestigd zijn leek het mij een goed plan om een glazenwasser uit de buurt te vinden. En een gemakkelijke zoektocht naar een glazenwasser Zoetermeer die ik geschikt vond was moeilijk. Toen ik uiteindelijk op de website van SOC Facilitair terecht kwam was de keuze niet moeilijk. Alle informatie sprak voor zich en alles was super duidelijk. Op hun website las ik dat zij mij perfect uit de brand kunnen helpen bij het wassen van ramen. Ik besloot ze op te bellen om een afspraak te maken, ze vroegen mij naar de afmetingen van de ramen en de hoeveelheid van deze. Ondanks dat een deel van de ramen 8 meter hoog zijn, was dit voor SOC geen probleem. Glazenwasser Zoetermeer begrepen mijn zorgen over e ramen en verzekerde mij dat ze de ramen er weer als nieuw uit konden laten zien.

SOC Facilitair

Uiteindelijk besloot ik bij Glazenwasser Zoetermeer een afspraak te maken, bij SOC Facilitair dus. Zei konden al die week langs komen, en zodoende deden ze dat ook. Ze waste mijn ramen en ze zagen er weer als nieuw uit. Het zag er prachtig uit! Veel beter dan hoe het daarvoor was. Daarom kan ik SOC zeer zeker aanraden! Zoek jij een glazenwasser in de buurt van Zoetermeer? Dan is SOC Facilitair zeker aan te bevelen!

Voor meer info :