Ginofey
Image default
Vakantie

Motorvakantie Marokko biedt volop natuur en cultuur

Motorvakantie naar Marokko. Bertus belt aan met een zeer mooie, grote bos bloemen in zijn hand. De deur wordt geopend door de familie van de Bor – van de Vlam. Verdorie, Bertus was in de zenuwen vergeten te kijken welk liedje er op het kaartje stond. Maar Bertus hoeft zich heus geen zorgen te maken want de familie van de Bor – van de Vlam schiet hem al zeer snel te hulp. Samen lezen ze Big City van Tol Hansse. Waar ter wereld ik ook kwam. Motorvakantie Marokko.

 

Marokko heeft heel veel mooie bezienswaardigheden

Motorvakantie Marokko. Nergens trof ik zo een bende als in het oude Amsterdam enz., enz. Het moet gezegd worden Bertus en de familie van de Bor – van de Vlam kenden dit liedje zeer goed. Ondanks de tekst die zeker niet gemakkelijk is. Bovendien kenmerkt dit liedje zich door een akelig hoog tempo. We hebben hier te maken met een zeer grote hit uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Het grootste deel van de tekst werd geschreven door Tol Hansse. Clous van Mechelen leverde ook zeker zijn heel belangrijke bijdrage. Motorvakantie Marokko.

 

Geniet volop van de rust en van de ruimte

Motorvakantie Marokko. Clous van Mechelen schreef het merendeel van de muziek. Het liedje is afkomstig van de zeer succesvolle elpee Tol Hansse Moet niet zeuren. Tol Hansse is een artiestennaam, zijn echte naam is Hans van Tol. De B-kant van deze single was Met z’n allen op een bol. Componist en producent Clous van Mechelen kreeg ook enige bekendheid als presentator van programma’s op televisie. Clous van Mechelen had een geheel eigen stijl van presenteren. Kortom dit was een zeer goede start. Een goed begin is het halve werk. Motorvakantie Marokko.