Ginofey
Image default
Vervoer en transport

Rolstoeltaxi huren

Voor wie (tijdelijk) in een rolstoel zit, kan een rolstoeltaxi huren bij Noot een uitkomst zijn! Een rolstoeltaxi haalt u thuis op en brengt u naar uw bestemming.

Als u een rolstoel gebruikt, zijn een aantal dingen in het dagelijks leven niet zo vanzelfsprekend of gemakkelijk als anders. Neem bijvoorbeeld reizen; u pakt dan niet zo gauw de trein of een auto. Natuurlijk willen we niet in beperkingen denken maar in mogelijkheden. Kijk daarom naar alle opties die voor u mogelijk zijn. Een goede lange termijn oplossing is misschien een aangepaste auto. Een andere mogelijkheid, die altijd meteen tot uw beschikking staat is de rolstoeltaxi. In dit artikel wordt verteld over hoe het huren van een rolstoeltaxi werkt, wat de voordelen zijn en maakt u kennis met Noot, verhuurder van onder andere rolstoeltaxi’s.

Rolstoeltaxi huren: hoe werkt het?

Een rolstoeltaxi brengt u op een comfortabele manier naar al uw afspraken of activiteiten in Nederland, met eventuele familie of begeleiders, bagage of scootmobiel. In een rolstoeltaxi is plek voor 4 rolstoelen en enkele passagiers. Een rolstoeltaxi wordt van tevoren besteld zodat u verzekerd bent van uw vervoer. Gaat u voor behandeling naar het ziekenhuis of een dokter, dan wordt de rolstoeltaxi in sommige gevallen vergoed. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering, neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

Noot Personenvervoer

In de provincies Gelderland en Utrecht staat het bedrijf Noot voor u klaar. Noot is een bedrijf dat is gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Veilig en comfortabel reizen in een rolstoel vindt Noot belangrijk. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om de rolstoel goed vast te zetten. Daarom worden de chauffeurs speciaal opgeleid om in een rolstoeltaxi te mogen rijden. Ook krijgen de chauffeurs jaarlijks training in wat ze moeten doen bij incidenten en gevaarlijke situaties. De chauffeur is respectvol, vriendelijk en zal duidelijk vertellen wat hij doet. Ook zal hij rustiger rijden dan in een normale taxi, drempels en bochten worden langzamer genomen zodat u meer zal genieten van een rustige en prettige reis.

Wilt u meer weten? Kijk dan op de website of bel. De medewerkers van Noot staan u graag te woord en regelen uw reis!

Voor meer info :