Ginofey
Image default
Eten en drinken

Ontspannen eten in hartje Amsterdam!

Op zoek naar een restaurant Amsterdam Centrum? Kies voor Restaurant Bleu Amsterdam. Het kleine broertje van steakrestaurant Black & Blue is een gezellige lunch- en diner hang out die Golden Oldies uit de Franse keuken aanbiedt met een frisse twist. Denk aan een heerlijke kreeft, een fluweelzachte tarbot a la meunière of een smaakexplosie van een steak tartare. Restaurant Bleu Amsterdam is dé plek voor een ongedwongen etentje.

Restaurant Amsterdam Centrum: vlakbij de 9 straatjes

Restaurant Bleu Amsterdam bevindt zich vlakbij het populaire winkelgebied de 9 straatjes. Het restaurant biedt zich voor een ontspannende lunch tussen het shoppen door of een uitgebreid diner om de dag af te sluiten. De gezellige bistro heeft een warme inrichting en een hele leuke kaart. Voor ieder wat wils: van vlees tot vegetarisch. Voor de visliefhebber en de kleine eter. Restaurant Bleu Amsterdam: zonder poespas, mét flair!

Uw restaurant Amsterdam Centrum heeft u gevonden: Restaurant Bleu Amsterdam! Reserveer gelijk je tafel of kom langs op Prinsenstraat 10HS. À bientôt!

Voor meer info : http://www.restaurantbleu.amsterdam