Ginofey
Image default
Gezondheid

Je huid weer egaal maken met botox

Iedereen wordt ouder. Dit is hoe de natuur ons gemaakt heeft en je kan hier vrij weinig aan veranderen. Je wakkert een grote ethische discussie uit op het moment dat je je afvraagt of je dit überhaupt wel wilt, maar dit terzijde. Je wordt steeds meer geconfronteerd met dingen die je niet kon waarvan je ze vroeger probleem loos kon ondernemen. Hiernaast ga je ook aan je uiterlijk zien dat je wat jaartjes ouder geworden bent.

We gaan even een stapje terug.. Als jong volwassenen van een jaartje of 25 ga je een heleboel stappen in het leven maken. Denk hierbij aan je eigenhuisje, misschien wel samen wonen, kinderen of je eerste baan. Dit klinkt allemaal als een heleboel leuke dingen, maar er zit ook een keer zijde aan. Al deze stappen en beslissingen zorgen namelijk voor stres en dit is vaak aan je te zien. Het begint met wallen en een moe uitziend gezicht. Hiervan krijg je nog meer stres, want je wilt er namelijk goed uit zien. Je komt zo in een neerwaartse spiraal terecht die slecht is voor je huid en mentale gezondheid. Hoe kom je hier precies uit?

Het is niet gek dat steeds meer mensen er voor kiezen om botox in lippen te laten plaatsen. Dit is natuurlijk niet de enige plek. Het kan ook op andere plekken in de huid zoals in het voorhoofd of in armen. Veel mensen denken nog steeds dat botox opvult, maar dit is niet het geval. Botox is een natuurlijke bacterie die eigenlijk botuline toxine heet. Het komt voor in het lichaam en zorgt ervoor dat de spieren ontspannen. Rimpels ontstaan door aangespannen spieren die de huis in een plooi trekken. Door botox te plaatsen ontspannen de spieren en wordt de huid weer egaal. Het is ook populair om fillers in wangen te plaatsen.

Voor meer info : https://faceland.nl/