Ginofey
Image default
Gezondheid

Professionele Kinder AED cursus volgen?

Denkt u erover na om een Kinder AED cursus te volgen? Dat kan ik u zeker aanraden, omdat dit steeds vaker verplicht bij bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Bent u in uw werk dagelijks bezig met zorgverlening voor kinderen of werkt u als juf op een basisschool? Dan is een kinder AED cursus zeker iets voor u en uw collega’s. Wij verzorgen AED cursussen door het gehele land en hopen hierdoor iedereen de beste AED cursus te geven die er is. Wist u dat het helemaal niet zo duur is om de cursus te herhalen? Dit is (vandaag de dag op 17 maart 2016) maar €37.-. Mocht u dit over een tijdje pas lezen, dan kan het wel zijn dat de tarieven voor de kinder AED cursus al iets veranderd zijn.

Jaarlijkse herhaling AED cursus

Wilt u geheel op de hoogte blijven van de veranderingen in de technologie die bij een AED wordt toegepast? Dan moet u jaarlijks een herhalingscursus doen. Ook wanneer u uw certificaat wilt behouden dient u deze cursus jaarlijks opnieuw te doen of in ieder geval de herhaling te doen. Zo wordt uw geheugen weer helemaal opgefrist.

AED cursus volgen voor uw werk

Wanneer u erg veel met kinderen omgaat of met kinderen werkt op school of op een naschoolse opvang, dan is een kinder AED cursus zeker aan te raden. Hier leert u precies hoe u een AED moet toepassen op een kind die u moet reanimeren. Natuurlijk hoopt u dat dit nooit voorkomt. Maar het is wel het beste om ongelukken of problemen te voorkomen. De reanimatiecursus met AED wordt binnenkort ook bij u de buurt gegeven.

Aanmelden via de website

Meld u aan via onze website of neem gerust contact met ons op voor het prikken van een datum. Wij komen ook op locatie wanneer u een grotere groep cursisten heeft die een Kinder AED cursus willen volgen. Dat is zeker een aanrader, wanneer u anders met meerdere auto’s naar het oosten van het land moet komen. Dat wij naar u toekomen om de cursus op locatie te geven kunt u zien als een extra stukje service.

Voor meer info : http://reanimerendoejezo.nl/aed-cursus/