Ginofey
Image default
Gezondheid

Rugpijn? Kom naar de Fysio in Wageningen

Rugpijn is een vervelende klacht. Lichamelijke klachten kunnen zorgen dat je dagelijks pijn ervaart, ze kunnen je belemmeren bij de dagelijkse verplichtingen, maken je moe of lusteloos. In Wageningen is een nieuwe fysiotherapie prakrijk gespecialiseerd op rugpijn gevestigd. De nieuwe fysio in Wageningen helpt je met rugpijn. Wacht niet langere en plan een afspraak, want met behulp van een de nieuwe fysio in Wageningen kan het zo maar zijn dat je klachten verdwijnen

Hoe verloopt het proces?

De fysio in Wageningen werkt met een nieuw concept wat zorgt voor snelle behandeling van jouw klachten. Ze beginnen met een screening. Tijdens de screening wordt er gekeken naar de rugpijn en of de fysio uit Wageningen je kunt helpen. Misschien zijn het klachten waarvoor ze geen specialisme in huis hebben of kun je met je klachten beter eerst langs de huisarts gaan.  Heb je al een verwijsbrief van de dokter of zijn de klachten bekend? Dan vervalt deze stap en begin je gelijk met het intakegesprek. Na de screening volgt een intakegesprek waarbij je je verhaal kunt doen. Er ontstaat zo een duidelijk beeld van de klacht of klachten. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. De fysio in Wageningen bestrijdt vooral rugpijn en het plan wordt daar dus om heen gebowd. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over je klachten en hoe je hier het beste mee kunt omgaan. Nadien volgt er na twee maanden ook altijd nog een afspraak om te kijken of de klachten echt weg zijn.

Maak een afspraak voor behandelen van rugpijn in Wageningen

Heb je last van klachten? Blijf er niet nog langer mee lopen, maar maak een afspraak, je wordt vervolgens zo snel mogelijk ingepland voor behandelen van rugpijn in Wagengen. Online kun je terugvinden bij welke zorgverzekeraars we zijn aangesloten. Zo kunt je gelijk kijken of de behandeling wordt vergoed door jouw verzekeraar.  Maak een afspraak en kom naar de nieuwe fysio in Wageningen voor behandeling van de rugpijn.