Ginofey
Image default
Links / Index

Kwaliteit bierfust voor een lage prijs

De horecabranche wordt steeds groter en groter. De komende jaren ziet het vooruitzicht er nog niet zo uit dat het lijkt te stoppen met groeien. Dit betekent dat er veel concurrentie is en dat er nog meer gaat komen. Daarom zijn er een aantal dingen die als horeca ondernemer essentieel zijn om te weten.

De basis van de horecagelegenheid moet in orde zijn. De uniformele bedrijfskleding en de vormgeving binnen de horecagelegenheid zijn een must om alleen al mee te doen met de concurrentie. Dan komt er nog een stukje wat onderscheiding heet. Wanneer alle horecagelegenheden het zelfde aanbieden maar alles net even iets anders, dan ligt de lat erg hoog en valt de keuze moeilijk op jouw horecagelegenheid. Je moet dus iets unieks te bieden hebben. Dit is tegenwoordig niet makkelijk aangezien bijna alles er al is. Daarom hoef je niet per se uniek te zijn in de zin van iets geks. Het kan namelijk ook de kwaliteit of de prijs zijn. Dit is per situatie anders aangezien je moet kijken hoe je de horecagelegenheid op locaal niveau het beste kan positioneren.

Daarnaast is er nog iets wat zeer essentieel is. Door geen onderscheiding in externe zaken te maken maar juist in interne zaken behaal je meer rendement. Wanneer je spullen goedkoop kan inkopen dan heb je meer winst per gast. Dit is essentieel voor een horeca ondernemer en daarom mag de horeca ondernemen dat dit mogelijk is.

Warsteiner bier is hiervoor een goed merk en ook verkrijgbaar in een fust. Het is een merk wat in Duitsland wordt gebrouwen sinds 1753. Dit is erg lang natuurlijk en dat zorgt er ook voor dat het bier van hoge kwaliteit is. Ondanks dat behouden ze een relatief lage prijs. Dus stel  uw gasten niet te leur en garandeer ze een origineel biertje die voor de bierkenners ook goed te drinken is. Warsteiner is een zwaarder biertje maar desondanks  staat het momenteel in de top 40 van de beste bieren. Naast de originele versie produceren ze nu ook Warsteiner Premium en Warsteiner radler. De Warsteiner Premium is een collectie van smaken waaronder Limoen, kruiden en Verum. Zeer uniek dus en daarmee valt ook binnen de horecaonderneming een slag te slaan. Wees dus creatief en biedt de verschillende bieren op een leuke manier aan. Dit zorgt voor een exclusief uiterlijk waardoor de onderneming hoger gewaardeerd zal worden. Desondanks hoeft u hier niet op in te leveren binnen de begroting aangezien het bier niet duurder is dan de standaard merken binnen Nederland.

Voor meer info : https://www.horecagoedkoop.nl/bier/verpakking/fusten-vaten