Ginofey
Image default
Sport

De intense workout voor het hele lijf; bodytec training

Tegenwoordig zijn er veel mensen op zoek naar een snelle workout voor het gehele lijf, de bodytec training is hiervoor de juiste optie.

Heeft u te een drukke agenda en hierdoor geen/weinig tijd om regelmatig naar de sportschool te gaan? Of heeft u andere beperkingen in uw lijf waardoor u niet kunt sporten? Van Schaik Personal Training heeft dan voor u de oplossing, een training bodytec.

Bodytec is de oplossing voor…

Regelmatig een bodytec workout doen bij Van Schaik Personal training brengt veel voordelen met zich mee, zo zult u al snel merken dat uw sportprestaties verbeterd worden en zich een stuk gezonder, fitter en energierijk zult voelen. Wil u sterker worden of juist afvallen? In beide gevallen is bodytec de beste optie, door de hoge intensiteit en het gebruik van veel verschillende spiergroepen wordt uw lichaam op verschillende plekken sterker en verbrand u een hoop calorieën. Ook als u recent een blessure heeft opgelopen is bodytec een goede manier om het revalidatieproces mee te starten, hierbij zal de zwaarte langzaam aan omhoog gaan waardoor uw grens steeds verder verlegd wordt en u snel weer op uw oude niveau bent. Op dit moment zitten we in de maand januari, voor veel mensen is dit het moment waarop ze bedenken dat hun lichaam weer geschikt moet zijn voor de zomermaanden. Voor hen is het bodytec ook zeker het overwegen waard, door het creëren van spieren en verbranden van vetten zal uw lichaam snel in een mooie vorm komen en komt die bikini/zwembroek u al in een korte periode goed te staan.

Deskundig advies nodig over bodytec?

Heeft u na het lezen van deze blog interesse en motivatie gekregen om te starten met bodytec, stap dan eens binnen bij Van Schaik Personal Training, hier kunnen de medewerkers alles vertellen over wat u te wachten staat en welk resultaat het zal opleveren. Ook kunt u een kijkje nemen bij een voorbeeld van een bodytec workout om eens met eigen ogen te zien wat u kunt verwachten. Dus twijfel niet langer, kom eens langs of stuur een mailtje!

Voor meer info :